Ga naar de inhoud
Entertainment

Ongemakkelijkheid in MAFS: Match or Mistake: Evelien en Mark kennen elkaar al

Mark en Evelien Married at first Sight:Match or Mistake Beeld © Videoland

De koppels van 'Married at first Sight: Match or Mistake' ontmoeten elkaar voor het eerst. En dat zorgt toch voor wat ongemak. Evelien en Mark kennen elkaar namelijk al.

"We hadden toen, voor mijn gevoel, wel een leuke klik"

De dames hebben elkaar in de eerste aflevering allemaal al ontmoet. Hetzelfde geldt voor de heren. Maar de koppels hebben elkaar nog nooit samen gezien en dat is vandaag voor het eerst. Maar dan komt Evelien (getrouwd met Brian) erachter dat zij Mark (getrouwd met Yvette) al kent.

"Ik ken Mark via een dating-app. Ik ben heel verrast dat hij hier is", zegt Evelien. Het contact ging toen verder dan een beetje swipen. "We hebben elkaar gebeld en geappt. We hadden toen, voor mijn gevoel, wel een leuke klik." Evelien geeft aan dat ze Mark drie maanden geleden voor het laatst gesproken heeft.

Even
Lees ook:
Even wegdromen bij de trouwfoto's van MAFS: Match or Mistake

Maar Mark doet op zijn beurt net of hij haar niet kent en dat zorgt voor veel emoties bij Evelien. "We hebben nog niet met elkaar gepraat eigenlijk. Of hij doet alsof hij mij niet herkent of hij wil me niet herkennen. Ik weet het niet." Ze is tot tranen geroerd.

Gedragsbioloog en expert in het programma Patrick van Veen snapt de tranen van Evelien wel. "De eerste trigger die bij haar emoties losmaakt is dat Mark haar niet herkent. Dat betekent letterlijk voor een vrouw: ik ben niet gezien. Ik heb met iemand contact gehad en nu herkent hij mij opeens niet meer."

Deveny
Lees ook:
Deveny en Feyyaz eerste mismatch in Married at first Sight: Match or Mistake?

In de volgende aflevering biecht Evelien ook aan Yvette op dat zij Mark al kent. In tranen vertelt ze dat ze toen graag met hem wilde afspreken. Yvette is not amused. Hoe dat afloopt zie je vanaf morgen in een nieuwe aflevering van Married at first Sight: Match or Mistake exclusief bij Videoland. 

Waar Mark Evelien verrast - met zijn slechte geheugen -, verrast hij zijn nieuwbakken schoonmoeder met prachtige woorden speciaal gericht tot haar. Je ziet het in de video hieronder.

Mark weet schoonmoeder Marijke te verrassen: 'Heel bijzonder'

02:49