Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaartjes voor De Avondshow met Lubach binnen no-time uitverkocht

De Avondshow met Arjen Lubach Beeld © VPRO

Alle kaarten voor de eerste maand van de nieuwe serie 'De Avondshow met Arjen Lubach' zijn uitverkocht. Dat laat producent Human Factor TV zondag desgevraagd weten. De verkoop voor de kaartjes van de eerste zestien afleveringen begon woensdagmiddag. Vrijdagmiddag waren er geen kaarten meer beschikbaar.

"We hebben nog wel een wachtlijst, voor als men kaarten cancelt"

Arjen Lubach gaat 5 september van start met het nieuwe seizoen van zijn hitprogramma. "We hebben nog wel een wachtlijst, voor als men kaarten cancelt", laat een woordvoerder weten. De verkoop van de volgende vijf weken gaat binnenkort van start.

Arjen
Lees ook:
Arjen Lubach wil niet op de vooravond presenteren

Arjen Lubach startte op 21 februari met zijn nieuwe VPRO-programma. In de show start de presentator altijd met een stukje stand-up cabaret over de actualiteit. Vervolgens fileert hij op geheel eigen wijze een actueel onderwerp, zoals de komiek dat vroeger ook deed in Zondag met Lubach. Hij sluit elke aflevering af met een kort gesprek met een bijzondere gast.

Het satirische programma staat vrijwel dagelijks hoog in de kijkcijferlijst en wordt ook online veel teruggekeken. Arjen en zijn team hebben de afgelopen maanden veel trouwe fans gekweekt. Zo noemde NPO-baas Jan Slagter het programma 'een onmisbaar baken in de avond'.

Populaire
Lees ook:
Populaire avondshow Arjen Lubach ook uitgesloten voor Televizierring

Het team van De Avondshow met Arjen Lubach wil niet zeggen of er iets aan de formule is gewijzigd voor het komende seizoen.