Ga naar de inhoud
Entertainment

Peter Gillis op het matje geroepen bij Talpa: 'Wat is er gebeurd?'

Peter Gillis en Nicol Beeld © ANP

De directie van Talpa heeft Peter Gillis (60) en zijn vriendin Nicol (32) 'op het matje geroepen' vanwege de mishandelingszaak rondom de realitysterren. Directeur Marco Louwerens wilde van de twee horen wat zich nu precies tussen hen heeft afgespeeld.

"Dan zien we het dan wel wel weer"

"Ik heb Peter Gillis en Nicol vrij lang gesproken een aantal dagen geleden en ik heb eigenlijk maar een simpele vraag gesteld: ik wil exact uit jullie mond de waarheid weten van wat er nou precies gebeurd is", zei Marco Louwerens vrijdag in Shownieuws. Hij kreeg het verhaal 'vrij uitgebreid' te horen, maar wil daar vanwege de vertrouwelijkheid verder niets over kwijt. "Want zij moet nog met de politie praten en haar verhaal daar doen."

'Zo
Lees ook:
'Zo lang het duurde voor ik Peter Gillis leuk vond, zo snel is dat voorbij'

Eerder deze maand werden in de rechtbank van Den Bosch al wel enkele details over de vermeende mishandelingszaak bekend. Peter zou Nicol onder meer in haar rug en neus hebben gebeten.

Talpa liet eerder weten dat de zaak 'een privékwestie' is en dat het nieuwe seizoen van Peters realityserie, dat volgende week start, gewoon in de planning blijft. "Wij hebben ook onze verantwoordelijkheid, maar moeten wel van feiten uitgaan voor zover we die kunnen achterhalen. Nou, dan ga je naar de bron; dat heb ik gedaan", vulde Marco Louwerens vrijdag aan. "Mocht er ooit een rechter bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook een andere uitkomst zien in deze kwestie, dan zien we het dan wel wel weer. Maar dit is waar we het nu mee doen."

Peter
Lees ook:
Peter Gillis onder vuur na Instagram-post: 'Werkelijk beschamend'

Familie Gillis: Massa is Kassa wordt sinds 2020 uitgezonden door SBS6. Het is een van de best bekeken programma's op de zender. Angela de Jong vond de eerste reactie van Talpa 'om te kotsen'. In de video hieronder zie je haar hele reactie. 

Angela de Jong over besluit Talpa rondom Peter Gillis: 'Om te kotsen'

04:31