Ga naar de inhoud
Entertainment

Natasja vindt Menno steeds leuker, maar voelt geen vlinders in B&B Vol Liefde

Natasja vindt Menno steeds leuker: 'Hopen op een wonder'

02:22

Natasja zit met de handen in het haar. Na Dirk, Jos en Jan is alleen Menno nog over. Tja, wat moet ze daar nou mee?

"Ik heb geen een keer een irritatiemoment bij jou gehad"

"Ik heb nog heel even om een beslissing te maken. Ik vind het lastig op dit moment", vertelt Natasja op camera. "Menno is superlief. Ik kan bijna niks beters wensen dan iemand die gepassioneerd is voor mijn bed and breakfast. Ik moet niet alleen denken: wat is handig hier? Maar ook: wat voel ik? Het is niet zo dat er een vlammetje is ontwaakt op romantisch vlak, maar als ik eraan denk dat hij weggaat, word ik ook niet blij. Het is een beetje dubbel."

Menno's 'negatieve' eigenschappen storen Natasja helemaal niet meer. Ze vindt het niet erg dat hij tepelpiercings heeft en alleen in het weekend een drankje drinkt. Ze twijfelt dan ook of ze niet gewoon bang is om een nieuwe relatie te beginnen, waardoor haar leven drastisch verandert. 

Natasja
Lees ook:
Natasja maakt in B&B Vol Liefde kennis met Menno's kroonjuwelen: 'Vind je dat erg?'

Menno is bang voor een afwijzing. "Ik heb iets gezien in het begin waarvan ik dacht: dit is het. En dat gevoel is alleen maar erger geworden. Dan nu een 'nee' krijgen gaat heel hard aankomen." Na een actieve date gaan ze nog even nakletsen langs het water. Menno moet alles op alles zetten om Natasja te overtuigen om hem te kiezen.

"Ik had het vandaag wel even lastig. Opeens kwam het binnen dat het de laatste dag is", vertelt Menno aan Natas. "Sowieso zijn we dol op elkaar geworden. Ik heb geen een keer een irritatiemoment bij jou gehad. Dat is voor mij al uniek", reageert ze.

Niet
Lees ook:
Niet Natasja maar Menno in tranen door vertrek Jos in B&B Vol Liefde

Ze gaat nog even door. "Ik moet straks een keuze maken. Ik wil niet dat je weggaat, maar je weet ook dat ik nu nog even het vonkje mis." Menno geschokt: "Moet er een vlinder zijn?" Natasja zegt dat ze dat wel graag heeft en dat ze baalt dat ze het nog niet voelt. "Het geeft me echt een kut gevoel dat ik er rekening mee moet houden dat het nee gaat worden", zegt Menno achteraf. 

Natasja wil na de date alleen zijn om goed na te denken over de toekomst. Dat vindt Menno jammer, die had nog graag de laatste avond met zijn crush doorgebracht. "Het einde is zo wel een beetje abrupt. Ik had gehoopt dat we samen een chilmomentje zouden hebben."

Tjerk
Lees ook:
Tjerk mag vertrekken van Ted in B&B Vol Liefde: 'Hou hier helemaal niet van'

Natasja overpeinst haar beslissing. "Ik vind hem steeds leuker, dus ik hoop op een wonder dat er een vlammetje aangaat. Wat ik hoop is dat als ik hier zit zonder Menno, dat ik hem enorm ga missen. Eigenlijk past hij heel goed bij mij op heel veel vlakken. Een man die iedereen zou moeten wensen. En dan is het voor mij weer niet genoeg, ofzo."

Of Menno de ware is, moet nog blijken. De laatste B&B Vol Liefde zie je morgen om 20.30 uur bij RTL 4 of je ziet het nu al op Videoland.