Ga naar de inhoud
Entertainment

Anne Marie klaar met driehoeksverhouding in B&B Vol liefde

Anne Marie was er klaar mee: ‘Moest de keuze voor Hans maken’

07:40

Na een emotioneel vertrek in 'B&B Vol Liefde' blikt Anne Marie in 'B&B Vol Liefde: Het Liefdesontbijtje' nog één keer terug op haar verblijf bij Hans in Frankrijk. De driehoeksverhouding met Hans en Petra werkt voor haar niet, waarop ze besluit om de keuze van de B&B-eigenaar makkelijk te maken.

"Ik wist dat hij anders wilde, maar we kunnen daar niet met z'n drieën blijven"

Na een stroef begin loopt Hans warm voor zijn logé. En ook Anne Marie ziet het wel zitten met Paardenhans. Maar ja, dat de beste man geen knopen kan doorhakken, werkt haar op de zenuwen. Omdat de B&B-eigenaar geen duidelijkheid geeft over met welke vrouw hij verder wil, besluit Anne Marie om haar koffers te pakken en naar Nederland te vertrekken.

"Het is een markant figuur. Een beetje eigenwijs en onvoorspelbaar, dat vind ik allemaal erg leuk. Dat klopte allemaal wel", begint Anne Marie. Maar zijn visie op het ondernemerschap irriteert haar en het feit dat hij maar geen keuzes kan maken, helpt ook niet. Ondanks het gevoel voor elkaar en de aantrekkingskracht zit er mede daardoor geen toekomst in voor Hans en Anne Marie.

Hans
Lees ook:
Hans staat voor lastige keuze in B&B Vol Liefde

"De dag voordat ik mijn vertrek aankondigde, hebben wij een prachtige buitenrit gemaakt. Ergens in het veld zouden we gaan picknicken. Soms heb ik een goed gevoel voor slechte timing", blikt ze terug. "Hij had veel moeite met het gesprek van de avond ervoor. Toen deed ik de dag erna een schepje bovenop."

Anne Marie voelt op dat moment direct dat ze een fout begaat. Hans zit er namelijk helemaal niet op te wachten om weer het vuur aan de schenen gelegd te krijgen. Hij wil nog niet praten over zijn gevoelens voor Petra en Anne Marie. "Ik dacht: dit is niet goed. Het is voor mij niet goed en voor Hans en Petra ook niet, dus ik vertrek."

De tranen springen in haar ogen als ze aan haar laatste gesprek met Hans denkt. "Hij dacht dat ik iets anders ging zeggen. Dat was heel emotioneel. Nu moet ik gaan vertellen dat ik de keuze heb gemaakt. Ik wist dat hij anders wilde, maar we kunnen daar niet met z'n drieën blijven. Ik was er klaar mee."

'Jaloerse'
Lees ook:
'Jaloerse' Petra reageert op uitzending B&B Vol Liefde: 'Geloof niet alles wat je op tv ziet'

Anne Marie is de eerste en misschien ook wel de laatste vrouw die tranen opwekt bij Hans. Op het moment dat ze haar exit aankondigt, ziet ze voor het eerst wat Hans eigenlijk voor haar voelt. Toch weerhoudt het haar niet om de weg vrij te maken voor Petra. Volgens Anne Marie is zij een veel betere match voor Hans. "Ik heb gezegd: 'Ik hoop dat jij hier heel gelukkig gaat worden met Hans. Ik vind dat jullie heel goed matchen.'"

Hoe het afloopt tussen Hans en Petra zie je vanavond en morgenavond om 20.30 uur op RTL 4. Of bekijk de afleveringen alvast bij Videoland.