Ga naar de inhoud
Entertainment

Chantal Janzen met zoon Bobby naar eerste hulp

Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Chantal Janzen (43) kan vast niet wachten tot de scholen weer opengaan. Hartstikke gezellig om je kinderen thuis te hebben, maar als de vierjarige Bobby na het tweede ongelukje van de dag op de eerste hulp beland is ze niet alleen geschrokken, maar ook wel klaar met de dag. Gelukkig gaat het goed met de kleine man.

"We topten deze dag nog even af met een bezoekje aan de eerste hulp"

Chantal doet op haar typische Chantal-manier verslag van de dag. 'Mijn kleuter moest net zó hard om mij lachen dat 'ie in z'n broek plaste. En op het kleed en op de vloer en tegen de muur. Zóveel vloeistof, het leek wel een koe', begint ze haar verhaal. 

Dat ongelukje is natuurlijk vervelend voor zowel moeder als zoon en het kleed, maar 's avonds zit de schrik er pas echt goed in. Chantal: 'We topten deze dag nog even af met een bezoekje aan de eerste hulp.' Bobby kreeg het uiteinde van een tuinslang tegen z'n oog. 'Uiteindelijk alleen een wond op zijn onderooglid, dus niks ergs. Maar ik ben wel klaar met de dag, hoor.'

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen doet geen oog dicht op vakantieadres

Wat betreft het schoonmaken van het vieze kleed krijgt Chantal goede suggesties binnen. 'Veel van jullie zeggen weggooien of buiten over een stoel hangen als 'ie vanavond nog nat is. Ik zal kijken of ik hem zover krijg. Hij is tenslotte pas vier', grapt ze. 

Chantals Bobby is buitenbeentje in gezin: 'Heftig maar fantastisch'

00:46