Ga naar de inhoud
Entertainment

I Can See Your Voice terug met nieuw spelelement

Nieuw seizoen I Can See Your Voice weer vol valse kraaien

00:29

Op woensdag 31 augustus start alweer het vierde seizoen van de muzikale spelshow 'I Can See Your Voice'. Aan vaste panelleden Marieke Elsinga (36), Fred van Leer (45) en Edsilia Rombley (44) de taak de gouden keeltjes te onderscheiden van de valse kraaien. De presentatie ligt opnieuw in handen van Carlo Boszhard (53) en dit seizoen wordt er met de spelkandidaat een nieuw spelelement geïntroduceerd.

De nieuwe twist in I Can See Your Voice is dat de wekelijks wisselende spelkandidaat per ronde kiest wie de valse kraai onder de zeven deelnemers is. Iedere goede gok levert de kandidaat in totaal duizend euro op. In de allesbeslissende finaleronde kan de kandidaat ervoor kiezen om het bij elkaar gespeelde bedrag te innen óf alles of niks te spelen. Heeft de laatste zanger(es), die een duet zingt met de bekende zanger, een mooie stem, dan wint de kandidaat 7500 euro voor een zelf uitgekozen doel.  

I
Lees ook:
I Can See Your Voice voortaan op andere dag te zien

Naast de vaste panelleden schuift iedere week een wisselend panellid aan, waaronder Wolter Kroes, Trijntje Oosterhuis, Jamai Loman, Miljuschka Witzenhausen, Buddy Vedder en Emma Heesters. De laatst overgebleven deelnemer mag aan het eind van de show een duet zingen met een van de panelleden, waarbij eindelijk bekend wordt of deze kan zingen of niet. 

Danny de Munk keert niet terug. De zanger kwam in april in opspraak wegens vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag, dat hij meteen ontkende. 

Danny de Munk bekent affaire: 'Maar ik heb niemand verkracht'

09:20
Buddy
Lees ook:
Buddy Vedder vervangt Danny de Munk in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien op RTL 4.