Ga naar de inhoud
Entertainment

Tjerk mag vertrekken van Ted in B&B Vol Liefde: 'Hou hier helemaal niet van'

Ook Tjerk mag vertrekken van Ted

03:37

Het is de laatste opnameweek van 'B&B Vol liefde' als Tjerk een voet tussen de deur probeert te krijgen bij Ted. Voor de B&B-eigenaar is de maat inmiddels vol. Nadat haar logé weigert te betalen voor toegangskaartjes tijdens hun date, vertelt ze Tjerk dat hij maar beter kan uitchecken.

"Zo ben ik niet opgegroeid"

Het gaat van kwaad tot erger na het vertrek van concurrent Ben. Zelfs een ritje in de tobbogan - een rieten mand dat oorspronkelijk werd gebruikt als handige manier om wijnvaten te vervoeren - laat zien dat allebei een OSM'er, oftwel Ons Soort Mensen, zijn niet garant staat voor een elitaire romance. 

Een laatste poging om Teds aanvankelijke enthousiasme voor Tjerk op te doen laaien, loopt niet goed af. OSM'er Tjerk heeft kennelijk niet van zijn ouders geleerd dat hij hoort te betalen tijdens de eerste date: een enorme afknapper voor Ted. "Toen heb ik maar betaald", klaagt ze.

"Zo'n manier van betalen? Daar hou ik helemaal niet van. Zo ben ik niet opgegroeid. Ik vind dat een man in dit geval niet hoeft onder te doen voor een vrouw. Die mag net zo hard betalen."

Tekst gaat verder onder de video.

Zus
Zie ook:
Zus Ted geeft Tjerk veeg uit de pan in B&B Vol Liefde: 'Vinger op de wond'

Tjerk is zich van geen kwaad bewust. "Ik zou het best nog wel leuk vinden om te blijven hier. Ik heb het gevoel, en ik hoop dat zij dat ook heeft, dat we elkaar nog wat langer zouden kunnen zien hier op Madeira." Ted is onverbiddelijk en ziet niet meer dan vriendschap ontstaan. "Maar of ik daar warm voor ga lopen..."

Het is tijd voor een gesprek. Tjerk fantaseert al langzaam over een toekomst samen, maar Ted wil daar niks van weten. "Ik heb niet dezelfde klik als jij hebt. Mijn hart springt niet uit mijn lijf van enthousiasme en liefde voor jou. (...) Maar no hard feelings, hoop ik."

En daarmee is de kous af. Ook Tjerk mag Teds Flaghouse verlaten, waar zij opnieuw alleen achterblijft. 

Kiezen
Lees ook:
Kiezen of delen: Ted snoept van twee walletjes in B&B Vol Liefde

B&B Vol liefde is nog tot en met vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Alle afleveringen kun je ook bekijken bij Videoland.

Ben geeft Tjerk trap na: 'Kijkt op alle mensen neer'

01:00