Ga naar de inhoud
Entertainment

Denise uit B&B Vol Liefde strijkt over haar hart: 'Wens je alle liefde toe Dave'

Denise B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Tussen Dave en Denise uit 'B&B Vol Liefde' is het niets geworden, al lijkt het er lange tijd op dat er sprake is van D&D Vol Liefde. Het afscheid tussen de twee is dan ook heel ongemakkelijk, maar inmiddels kijkt in ieder geval Denise weer met een positief gevoel terug op haar tijd met Dave.

"Laten we liefde delen"

In de aflevering van dinsdagavond lopen de spanningen tussen Dave en Denise hoog op wanneer eerstgenoemde zijn vertrek aankondigt. Als hij vraagt of ze na zijn terugkeer naar Nederland nog in contact kunnen blijven, antwoordt Denise min of meer met 'nee'. 

Dave
lees ook:
Dave uit B&B Vol Liefde keek met knoop in maag naar aflevering met afscheid van Denise: 'Mixed emotions'

Daardoor nemen de twee op een nogal ongemakkelijke manier afscheid van elkaar, wat bij allebei resulteert in tranen. Inmiddels staat Denise er anders in en kan ze Dave weer vriendelijke woorden toespreken. 'Delen is vermenigvuldigen. Laten we liefde delen, dat is mooier en krachtiger dan haat. Al is het geen D&D Vol Liefde, wil ik jou Dave toch bedanken voor je deelname en wens ik jou ook liefde toe', schrijft Denise nu op Instagram.

Ook gaat Denise in op de negatieve reacties die ze krijgt. 'Laten we liever zijn voor elkaar (vooral op social media). Laten we televisie met een korreltje zout nemen. Het is voor entertainment, niet voor frustratie. Oordeel niet te hard over iemand die je helemaal niet kent.'

Denise
lees ook:
Denise barst in tranen uit door vertrek van Dave in B&B Vol Liefde: 'Niet oprecht'

In de meest recente aflevering gaat het even goed mis tussen de twee. Denise vraagt zich namelijk af of Dave wel oprecht is geweest richting haar. De confrontatie zie je hieronder.

Denise confronteert Dave: ‘Ben jij wel oprecht geweest?’

04:39