Ga naar de inhoud
Entertainment

Dave uit B&B Vol Liefde keek met knoop in maag naar aflevering met afscheid van Denise: 'Mixed emotions'

Beeld © RTL

Dave, ook wel 'Sportschooldave', uit 'B&B Vol Liefde' heeft dinsdagavond met gemengde gevoelens teruggekeken naar de aflevering waarin hij afscheid nam van Denise. Wekenlang leek er wat op te bloeien tussen de twee, maar uiteindelijk sloeg de vonk niet over. En dat leidde tot een pittige confrontatie én twee tranendallen.

"Vol spanning en een knoop in mijn maag"

Hoewel Denise en Dave er lustig op los flirtten, is er tussen hen geen liefde ontstaan. Zelfs een zoen deed het gevoel niet genoeg aanwakkeren bij Dave. Maar toen hij dat aan Denise vertelde, barstte de bom. Zij betichtte hem van meedoen met valse intenties. Iets dat bij hem dan weer verkeerd viel. Hij noemde het 'flauw'.

Dave
lees ook:
Dave was meteen al favoriet van moeder Denise uit B&B Vol Liefde

Al met al liepen de emoties hoog op aan beide kanten. Zowel Denise en Dave barstten in tranen uit na hun afscheid. Zij achter de balie van haar bed and breakfast, hij een paar meter verderop op straat. 

Het is dan ook niet onlogisch dat Dave met enig ongemak de aflevering van dinsdagavond heeft gezien. 'Vol spanning en een knoop in mijn maag naar de laatste aflevering van mijn avontuur gekeken. Mixed emotions', schrijft hij bij een foto op Instagram.

Denise
lees ook:
Denise barst in tranen uit door vertrek van Dave in B&B Vol Liefde: 'Niet oprecht'

Het pijnlijke afscheid tussen Denise en Dave zie je hieronder.

Hevige emoties bij pijnlijk afscheid Dave

04:05