Ga naar de inhoud
Entertainment

Spectaculaire gender reveal zorgt voor tranen in Echte Gooische Moeders

Beeld © Videoland

Het tripje van de Gooische moeders naar Italië begon met babynieuws én eindigt ook met babynieuws. In de nieuwe aflevering van de realityserie 'Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita' is namelijk te zien dat Florine te horen krijgt of ze in verwachting is van een jongen of een meisje. De gender reveal, die plaatsvindt in een waanzinnig mooie villa aan de Amalfikust, levert spectaculaire beelden op.

"Vandaag is het de grote dag en ik ben helemaal zenuwachtig"

Aan het begin van de trip had Florine groot nieuws: ze kondigde namelijk aan dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Het nieuws zorgde voor grote blijdschap onder de dames en de rest van de trip werd er extra goed voor de zwangere Florine gezorgd.

De dames mogen de laatste dagen van hun trip doorbrengen in een prachtige villa aan de Amalfikust, gelegen tussen de rotsen. Florine heeft ervoor gekozen om hier het geslacht van haar kindje te gaan onthullen. "Vandaag is het de grote dag en ik ben helemaal zenuwachtig", zo vertelt ze voor de camera. "Vandaag weet ik of ik een meisje of een jongen krijg." Om de gender reveal een feestelijk tintje te geven, gaat ze samen met Lesley op zoek naar een mooie taart.

Gooische
Lees ook:
Gooische Moeders krijgen het warm van Italiaanse aquarobics-instructeur

Eenmaal terug in de villa staat haar een leuke verrassing te wachten, want haar man Jeroen kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de gender reveal. "Tuurlijk is Jeroen er", zo vertelt Lesley. "Want hij is de vader en die moet het geslacht weten. Dus we zijn alleen maar blij dat hij er is. We hadden dit niet kunnen vieren zonder Jeroen."

Echte
Lees ook:
Echte Gooische Moeders Pauline en Bo onzeker over bikinibody: 'Beter een burkini'

Voor het moment suprême laat Florine weten dat ze eigenlijk al een heel sterk voorgevoel heeft dat het een jongetje gaat zijn. "Het is voor mij een bevestiging als het een jongetje is en als het een meisje is zou ik echt denken 'huh, hoe kan dit?'".

De locatie van de gender reveal had niet sprookjesachtiger kunnen zijn: met de Amalfikust op de achtergrond blazen Florine en Jeroen blauwe confetti de lucht in. Het stel en de dames zijn door het dolle heen. "Ik zei het toch! Het was mijn eerste ingeving", zo kirt Pauline uit met tranen in haar ogen. "Yes, het is een jongen. Hoe geweldig!" zo roept Florine. 

Het is zover! Florine en Jeroen onthullen het geslacht

02:07
Bo,
Lees ook:
Bo, Florine, Pauline en Leslie genieten van welverdiende mom break in Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita