Ga naar de inhoud
Entertainment

Ben uit B&B Vol Liefde nog steeds op zoek naar de liefde: 'Slide in m'n DM'

Ben en Denise in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Na een ietwat ongemakkelijke date weet Denise dat Ben haar niet gelukkig gaat maken en verzoekt hem dan ook vriendelijk haar B&B - die technisch gezien van haar oom is - te verlaten. Een toekomst met Denise zit er dan misschien niet in, Ben blijft in 'amor' geloven en doet daarom op de socials van RTL een oproepje. 

"Mocht jij geïnteresseerd zijn in mij, zoek me gewoon via de socials"

Ben dacht een goede match met Denise te zijn omdat hij valt op powervrouwen en dat zag hij ook wel terug in Denise. Volgens hem staat zij stevig in haar schoenen, weet ze wat ze wil en is ze erg ondernemend. Dat ze weet wat ze wil klopt als een bus. En het is niet Ben. "Ik had eerlijk gezegd nog wel langer willen blijven", blikt een beteuterde Ben terug in de video van RTL. "Ik hoop ook natuurlijk de liefde te mogen vinden."

Ben laat er daarom geen gras over groeien en doet meteen een oproepje en spoort de vrouwelijke kijkers van B&B Vol Liefde aan in zijn DM te sliden: "Mocht jij geïnteresseerd zijn in mij, zoek me gewoon via de socials."

Kiezen
Lees ook:
Kiezen of delen: Ted snoept van twee walletjes in B&B Vol Liefde

Ook Marion, die met caravan en al naar Hans in Frankrijk was gereden, reageert in de video op haar exit. "Ik had zelf ook al in de gaten dat we geen liefdesklik hadden", geeft ze toe. Marion laat het er echter niet bij zitten. Als ze een leuk iemand tegenkomt, staat ze er 'zeker voor open'.

Hans noemt Marion al vlak na aankomst een ‘rauwdouwer’

02:17
Jan
Lees ook:
Jan uit B&B Vol liefde bijt van zich af na kritiek over 'verknipte beelden'

B&B Vol Liefde is op werkdagen te zien om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.