Ga naar de inhoud
Entertainment

Christina Aguilera al jaren verloofd, maar: 'Geen trouwplannen'

Christina Aguilera Beeld © ANP/EPA

Christina Aguilera (41) en Matthew Rutler zijn al ruim acht jaar verloofd, maar zouden naar verluidt nog geen haast hebben om elkaar officieel het jawoord te geven. Volgens een bron is het stel 'gelukkig met hoe het nu gaat', aldus 'Us Weekly'.

"Ze hebben geen document nodig om hun liefde voor elkaar te bewijzen"

"Er zijn op dit moment geen trouwplannen. Christina en Matt zijn gelukkig met hoe het nu gaat", aldus de insider tegen het tijdschrift. "Zij zijn een koppel dat geen document nodig heeft om hun liefde voor elkaar te bewijzen."

Christina
Lees ook:
Christina Aguilera ontvangt eerste Music Icon Award

Volgens de bron houden de zangeres en de gitarist, die elkaar op de set van de film Burlesque (2010) leerden kennen, 'net als ieder ander stel van thuis relaxen, maar ze gaan ook geregeld nog samen uit'.

Britney
Lees ook:
Britney zwengelt oude vete met Christina Aguilera weer aan

Rutler vroeg Aguilera op Valentijnsdag 2014 ten huwelijk. In augustus van dat jaar werd ook hun dochter Summer Rain geboren. Volgens de Us Weekly-bron 'houdt Christina ervan om moeder te zijn' en 'voelt ze zich heel goed nu ze weer doet waar ze van houdt', refererend aan de tournee die de zangeres momenteel in het Verenigd Koninkrijk afwerkt.