Entertainment

SATC-ster John Corbett terug in And Just Like That...

19 augustus 2022 21:29 Aangepast: 19 augustus 2022 22:40
John Corbett Beeld © ANP

De 61-jarige John Corbett, bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol als Aidan Shaw uit 'Sex and the City', keert terug in de reboot van de serie uit 1998, die de naam 'And Just Like That..'. draagt. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'Deadline' vrijdag.

John blaast de rol van de ex-verloofde van hoofdpersonage Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker, nieuw leven in. De acteur zal in meerdere afleveringen van het tweede seizoen van And Just Like That... te zien zijn. Voor het verschijnen van het eerste seizoen gingen er al geruchten dat John terug zou keren als Aidan Shaw, maar die bleken vals te zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sarah Jessica Parker wil geen complimenten over grijs haar

In de reboot spelen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis opnieuw de hoofdrollen. Kim Cattrall, die in de serie en twee films in de huid van Samantha Jones kroop, bedankte voor een terugkeer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Cattrall niet terug in SATC: 'Genoeg geweest'

And Just Like That... verscheen vorig jaar bijna twintig jaar na de originele serie, die liep van 1998 tot 2004. In 2008 en 2010 kwamen er ook twee films uit. Het eerste seizoen van de serie is in Nederland te zien op streamingdienst HBO Max en telt tien afleveringen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore