Ga naar de inhoud
Entertainment

Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave

Beeld © Videoland/Tom Cornelissen

Het derde seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' is nog maar net afgelopen, of er komt alweer een nieuwe seizoen aan. Videoland heeft namelijk laten weten dat ze weer op zoek zijn naar nieuwe koppels en verleiders.

"Voor het nieuwe seizoen zoeken we koppels die op zoek zijn naar antwoorden en singles die open staan voor de liefde"

"Durf jij het aan om dit avontuur aan te gaan?" zo valt er te lezen in de oproep. "Voor het nieuwe seizoen zoeken we koppels die op zoek zijn naar antwoorden en singles die open staan voor de liefde." Iedereen die het dus wat lijkt om een keertje mee te doen, kan zich nu hier opgeven. 

Temptation
Lees ook:
Temptation Island-verleider onthult 'geheime' relatie

In Temptation Island: Love or Leave proberen vier koppels op een zonnige locatie te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

René
Lees ook:
René en Annebel al eerder gevraagd voor Temptation Island

Afgelopen seizoen namen Monica Geuze en Kaj Gorgels de presentatie van het programma op zich, maar het is nog niet bekend of dit bij het nieuwe seizoen ook het geval zou zijn. Ook is het nog niet bekend op welke datum het programma weer te zien zal zijn.

Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van al het nieuws op het gebied van realityshows?  Dan moet je zeker onze RTL Boulevard Reality Podcast checken. In deze aflevering vertellen René en Annebel je alle ins en outs van het programma: