Entertainment

Natasja gooit in Frankrijk alle opgekropte irritaties eruit

19 augustus 2022 21:39

De liefde is een onderwerp waar je soms niet over uitgepraat raakt, maar dat geldt niet voor Jan uit 'B&B Vol Liefde'. Nu Natasja in Frankrijk voor zichzelf duidelijk heeft gekregen dat ze zich voor Menno moet gaan openstellen, is er nog één hamvraag: wat moet ze doen met de passieve Jan?

"Ik voel me bijna misbruikt"

Waar Menno lekker in de B&B aan het klussen is, vult zijn concurrent Jan zijn dagen met heel andere bezigheden zoals lezen en tv-kijken. Dat vindt niet alleen Menno onbegrijpelijk, ook voor Natasja is de maat voller dan vol. Ze heeft het idee dat Jan alleen maar is gekomen om vakantie te vieren, terwijl zij echt op zoek is naar de liefde. De wijnliefhebster kan het niet langer aanzien en vertelt Jan daarom haarfijn wat haar allemaal niet zint.

De B&B-eigenaresse valt meteen met de deur en huis en deelt mee dat Jan maar beter zijn spullen kan pakken. "Ik voel me bijna misbruikt. Ik heb al vaker aangegeven dat ik het gevoel heb dat je andere intenties hebt", stelt ze. "Ik heb aangegeven dat ik het heel leuk vind om gezelligheid te vinden in een man, en een maatje. Er komt gewoon niks."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Natasja zal tussen deze mannen moeten kiezen in B&B Vol liefde

Jan op zijn beurt voelt zich het derde wiel aan de wagen. "Ik voel me totaal overbodig", spreekt hij zich uit. "Ik dacht: wat doe ik hier eigenlijk? Dan denk ik: dat is gewoon een duidelijk signaal dat er geen match is en geen vonk en geen interesse…" Wat Natasja maar een 'slap verhaal' vindt: "Al die smoesjes, daar koop ik niks voor."

"Strik genomen heeft Natasja gelijk dat er kansen genoeg zijn geweest, maar dat is niet in mijn lijn en mijn persoonlijkheid", vertelt de afgewezen Jan vlak voor zijn vertrek nog in de camera. "Iemand met een andere persoonlijkheid zou misschien wat doortastender zijn geweest, sneller gehandeld of op een andere manier. Maar ja, ik ben wie ik ben en gewoon geen match duidelijk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Breekt deze man eindelijk Astrids muurtje af in B&B Vol Liefde?

B&B Vol Liefde is op werkdagen om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore