Entertainment

Lil Kleine samen met dochter van Frank Masmeijer in Griekenland

19 augustus 2022 13:58 Aangepast: 19 augustus 2022 14:50
Lil Kleine en Frank Masmeijer Beeld © ANP

Verschillende Juicekanalen viel het vandaag op dat Jorik Scholten (27), zoals Lil Kleine echt heet, opdook in de Instagram Stories van Frank Masmeijers (60) dochter Charlotte. De twee vieren samen vakantie op het Griekse eiland Mykonos.

"Ik zit in een gelukkige relatie"

Charlotte is onder andere bekend van haar deelname aan The Voice of Holland in 2016. Dit was echter twee jaar voordat Lil Kleine op de rode stoel plaatsnam als coach. Hoewel Charlotte toen in team Ali terechtkwam, zit ze nu in team Kleine te genieten van haar welverdiende vakantie. Op haar Instagram zie je dat de twee aan het feesten zijn. Helemaal alleen zijn ze niet, want ze worden vergezeld door een groep vrouwen. 

Even later plaatst ze nog een video van hen samen. Ook hier komt de rapper grijnzend in beeld. Voor velen is dit voer voor de roddelbladen, want mensen vermoeden dat de twee een relatie hebben.  

Instagram Stories dochter Frank Masmeijer Instagram Stories dochter Frank Masmeijer
Instagram Stories dochter Frank Masmeijer Instagram Stories dochter Frank Masmeijer
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes sleept Lil Kleine voor de rechter om horloges

Om de geruchten gauw de kop in te drukken, besluit Charlotte opheldering te geven. 'Even ter verduidelijking! Ik zit in een gelukkige relatie', zo schrijft ze bij een foto van haar en haar vriend. Ze legt uit dat zij en Jorik 'gewoon' vrienden zijn. 'No drama needed', benadrukt ze. Ook aan RTL Boulevard laat ze in een reactie weten niet te begrijpen waar  'de commotie' vandaan komt. Volgens Charlotte is dit namelijk nergens voor nodig: 'We zijn hier met een hele groep vrienden op vakantie gezellig, waaronder ook Jorik.' 

Instagram Stories dochter Frank Masmeijer Instagram Stories dochter Frank Masmeijer
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vader Jaimie Vaes nooit fan geweest van relatie met Lil Kleine

Hoewel het erop lijkt dat Jorik nog single is, wordt hij de laatste tijd wel regelmatig gespot met verschillende vrouwen. Ook zijn ex Jaimie Vaes laat er geen gras over groeien: ze is namelijk onverwachts weer verliefd geworden. Wij spraken haar hierover. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore