Entertainment

Deze twee actrices hadden bíjna Hannah Montana gespeeld

19 augustus 2022 11:51
Miley Cyrus als Hannah Montana Beeld © Disney

Zeg je 'Hannah Montana', dan zeg je automatisch Miley Cyrus (29). De actrice en zangeres werd in één klap bij het grote publiek bekend toen ze de rol van Hannah Montana op zich nam. Toch blijkt het niet veel te hebben gescheeld of we hadden heel iemand anders in die rol gezien. De castingregisseur van 'Hannah Montana' heeft namelijk in een video op TikTok onthuld dat er nog twee andere actrices in de running waren voor de rol.

En deze actrices zijn bepaald geen onbekenden: ze hadden namelijk grote rollen in Gossip Girl en Victorious.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miley Cyrus blikt terug op Hannah Montana: 'Veranderde mijn leven'

De casting director zag op TikTok een video voorbijkomen waarin werd gesuggereerd dat de Mexicaanse zangeres Belinda bij de laatste drie kanshebbers zat voor de rol van Hannah Montana en kon het niet laten om de TikTok-gebruiker te corrigeren. 'Ik ben de originele casting director van Hannah Montana en ik heb destijds Miley Cyrus ontdekt', zo vertelt ze in een video. 'Ik wil iedereen laten weten dat Belinda, die trouwens echt geweldig is, nooit in de top 3 zat.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miley Cyrus kampte met identiteitscrisis na Hannah Montana

'Dit zijn de drie actrices die destijds uit 1200 meisjes werden gekozen', zo vertelt ze. In beeld verschijnt vervolgens een papiertje met de datum 6 mei 2005, waarop drie namen te zien zijn. Namelijk die van Taylor Momsen, bekend van haar rol als Jenny Humphrey in Gossip Girl en als lead zangeres van de rock band The Pretty Reckless, en Daniella Monet, die uiteindelijk doorbrak in de kinderserie Victorious, waarin ze Trina Vega speelde, het zusje van Victoria Justice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miley Cyrus doet bijzondere onthulling rondom Hannah Montana

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore