Entertainment

Rico Verhoeven overdondert Patty Brard met spontaan huisbezoek

19 augustus 2022 00:31 Aangepast: 19 augustus 2022 07:41
Rico Verhoeven en Patty Brard Beeld © ANP

Rico Verhoeven (33) is afgelopen week met zijn vriendin langsgegaan bij Patty Brard (67) thuis. De kickbokskampioen bleek geïnteresseerd in haar te koop staande woning en belde daarom aan voor een spontane rondleiding. Dit tot grote schrik van de presentatrice die net lekker in pyjama op de bank hing, vertelde Patty donderdagavond in 'Shownieuws'.

"Ze hebben het hele huis bekeken van onder tot boven en vonden het prachtig"

Patty had naar eigen zeggen een 'hang-netflix-dag', toen er opeens een grote sportauto kwam voorrijden. "Was het Rico Verhoeven met zijn vriendin. Die hadden wat gegeten in Ouderkerk en dachten: hier zouden wij ook wel willen wonen, aan het water", vertelde Patty. Kennelijk wist het paar dat Patty daar woonde en belde aan met de vraag of ze even mochten kijken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rico Verhoeven verrast 'schatje' Naomy voor verjaardag: 'Je houdt het zo spannend!'

Terwijl Patty zich niet liet zien, gaf haar man Antoine de twee een rondleiding. "Ze hebben het hele huis bekeken van onder tot boven en vonden het prachtig", aldus Patty. Toch gaan Rico en zijn vriendin het huis niet kopen. "Ze komen een kamer tekort. Zij heeft een kind uit een eerdere relatie en hij heeft er drie en die willen natuurlijk allemaal een eigen kamer", wist Patty.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patty Brard ontkent facelift: 'Waarom zou ik daarover liegen?'

Rico en zijn vriendin Naomy maakten in maart bekend een relatie met elkaar te hebben.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore