Entertainment

Britse festival strikt Charli XCX als vervanger voor Måneskin

18 augustus 2022 22:37 Aangepast: 19 augustus 2022 07:28
Charli XCX Beeld © ANP

Het Reading + Leeds Festival heeft Charli XCX (30) en AJ Tracey (28) gestrikt als vervangers voor de Italiaanse rockband Måneskin en Jack Harlow (24). Eerder deze week werd duidelijk dat de artiesten het Britse festival hadden afgezegd om te kunnen optreden tijdens de MTV VMA's in New Jersey.

'Het spijt ons te moeten meedelen dat Jack Harlow en Måneskin besloten hebben om te spelen tijdens een awardshow in hetzelfde weekend als waarin ze zouden optreden tijdens het Reading + Leeds Festival'

Het Reading + Leeds Festival wordt in het laatste weekend van augustus gehouden. Eerder liet de organisatie al weten het te betreuren dat Måneskin en Jack niet zouden komen. 'Het spijt ons te moeten meedelen dat Jack Harlow en Måneskin besloten hebben om te spelen tijdens een awardshow in hetzelfde weekend als waarin ze zouden optreden tijdens het Reading + Leeds Festival', schrijft de organisatie in een verklaring op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Måneskin, Lizzo en Blackpink treden op tijdens MTV VMA's

Eerder moest het festival nog een andere tegenslag verwerken omdat Rage Against The Machine moest afzeggen. Dat had te maken met een beenblessure van frontman Zack de la Rocha. The 1975 is geboekt als vervanger.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pinkpop-livestream Måneskin 'kan niet opnieuw worden uitgezonden'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore