Entertainment

Love is Blind-koppel Jarrette en Iyanna vraagt scheiding aan: uit elkaar gegroeid

18 augustus 2022 16:11
Love is Blind Beeld © Netflix

Liefde maakt blind, maar niet voor lang. 'Love is Blind'-koppeltje Jarrette en Iyanna heeft na een huwelijk van een jaar besloten een scheiding aan te vragen. Dat laten ze beiden weten via een gezamenlijke verklaring op Instagram.

"We geven nog steeds veel om elkaar, maar onze levens gaan twee verschillende kanten op en dat is oké"

Jarrette ging maar liefst twee keer op zijn knieën in het tweede seizoen van de populaire Netflix-datingshow. Eerst vroeg hij Mallory ten huwelijk en toen zij nee zei, ging hij op zijn knieën voor Iyanna. Dat sprookje is dus inmiddels voorbij. 'Na lang nadenken moeten we helaas delen dat we uit elkaar zijn en een scheiding gaan aanvragen', valt er te lezen. 'We geven nog steeds veel om elkaar, maar onze levens gaan twee verschillende kanten op en dat is oké.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Presentatrice komt met bijzondere reden voor ontbreken diversiteit Love is Blind

Volgens de twee exen was het geen makkelijke beslissing. Het koppeltje wenst elkaar het allerbeste en benadrukt nogmaals geen spijt te hebben van hun deelname. 'We hopen dat jullie ons allemaal wat ruimte geven bij het afsluiten van dit hoofdstuk van ons leven.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het is eindelijk zover: Shaina van Love is Blind is getrouwd

In Love Is Blind gaan vrijgezellen op zoek naar een nieuwe liefde. In de eerste fase van het programma kunnen de mannen en vrouwen elkaar niet zien, maar wel met elkaar praten. Pas als een van hen een huwelijksaanzoek doet, volgt een echte ontmoeting en een bruiloft.

De eerste twee seizoen van Love Is Blind, gepresenteerd door het echtpaar Nick en Vanessa Lachey, zijn nu te bingen bij Netflix. Al gezien? Een derde reeks is al opgenomen en staat later dit jaar op Netflix. Ook heeft de streamingdienst al een vierde én vijfde seizoen aangekondigd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore