Entertainment

Vriendin van Max Verstappen deelt romantische vakantiekiekjes

18 augustus 2022 15:09
Max Verstappen en Kelly Piquet Beeld © @kellypiquet

De liefde spat van de vakantiefoto's van Max Verstappen (24) en zijn vriendin Kelly Piquet (33) af. Waar de wereldkampioen normaal gesproken zijn privéleven achter gesloten deuren houdt, gunt Kelly haar volgers wel een kijkje achter de schermen bij een vakantie met de Verstappens.

Voor de vakantie hoeven Max, Kelly en haar dochter Penelope niet ver te verhuizen. Samen met familie van Max, de moeder van Kelly en vrienden genieten ze van de zon aan de Côte d'Azur, niet ver van hun huis in Monaco. Via social media deelt Kelly een paar van haar favoriete momenten met haar bijna 1 miljoen volgers. 

Op de kiekjes is te zien hoe Max en Kelly met hun naasten leven van eetmoment naar eetmoment en af en toe een feestje meepakken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Max Verstappen doet het niet voor het geld: 'Wil races winnen'

Max geniet al van de zomervakantie sinds hij de laatste Grand Prix van de eerste helft van het huidige F1-seizoen op zijn naam heeft geschreven. Sindsdien is het voor de coureurs tijd voor een hoognodige pauze waar ze al zonnend, sportend en etend zich voorbereiden op de rest van het seizoen. Naast Saint-Tropez doet Max deze zomer ook Cannes aan: daar treedt zijn goede vriend Martin Garrix op, zoals te zien is in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore