Entertainment

Chantal Janzen, Marieke Elsinga en Gerard Joling vieren guilty pleasures in Fout Maar Goud'

18 augustus 2022 13:20 Aangepast: 18 augustus 2022 14:28
Fout maar Goud Beeld © RTL/Videoland

Het guilty pleasure-programma 'Fout Maar Goud' is vanaf 1 september te zien bij RTL 4. In de show leiden teamcaptains Marieke Elsinga (36) en Gerard Joling (62) un teams door de spelrondes heen, met als opdracht de 'foute' mystery guest van het andere team te ontmaskeren.

Onder anderen Mattie Valk, Ruth Jacott, Fred van Leer, Geraldine Kemper, Arno Kantelberg, Rolf Sanchez, Miljuschka Witzenhausen en Monica Geuze doen mee aan het programma. Chantal Janzen presenteert de show.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen doet geen oog dicht op vakantieadres

In het spel moeten de teamleden punten verdienen. De winnaar van iedere spelronde krijgt punten én een tip om de mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Het programma draait om guilty pleasures, oftewel foute dingen waar je van geniet zoals kerstmuziek luisteren in het voorjaar of losgaan op ABBA.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga niet vervangen tijdens zwangerschapsverlof bij Qmusic

Chantal presenteert naast Goud Maar Fout meerdere programma's bij RTL, waaronder The Voice. Aan RTL Boulevard vertelde de presentatrice onlangs dat ze 'op de hoogte gehouden' worden over de zaak. Bekijk de hele video hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore