Entertainment

The Addams Family is terug in trailer Netflix-serie Wednesday

18 augustus 2022 13:14
Wednesday Beeld © Matthias Clamer/Netflix

Fans van The Addams Family kunnen in hun vingers... euh handjes knijpen. Netflix heeft deze week de eerste trailer vrijgegeven van de langverwachte liveaction-serie 'Wednesday'.

De achtdelige serie vertelt het verhaal van de mysterieuze Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez Addams. Zij studeert inmiddels aan de Nevermore Academy en probeert hetzelfde geheim te ontrafelen dat haar ouders 25 jaar geleden al bezighield.

Wednesday wordt gespeeld door Jenna Ortega. Leuk feitje: Christina Ricci, die de iconische rol speelde in de The Addams Family-film uit 1991, zal ook haar opwachting maken als een ander personage: Marilyn Thornhill. Luiz Guzmán vertolkt de rol van Gomez Addams. Aan Catherine Zeta-Jones de eer kleur te geven aan Morticia Addams. Isaac Ordonez zal te zien zijn als Wednesdays broertje Pugsley.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Catherine Zeta-Jones speelt Morticia in Addams Family-serie

Wednesday is de eerste grote liveaction-tv-serie die Burton gaat maken. Eerder regisseerde hij films als BatmanThe Nightmare Before ChristmasCharlie and the Chocolate Factory en Edward Scissorhands.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Nu al plannen voor tweede animatiefilm The Addams Family'

Wanneer Wednesday te zien is bij Netflix, is nog niet bekend.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore