Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica zweert bij vape met fruitsmaak: 'Vitamines in je longen'

Monica Geuze Beeld © ANP

Met een stalen gezicht uitleggen dat je prima voor een vape met aardbeiensmaak kunt gaan, zodat je vitamines 'in je longen krijgt': alleen Monica Geuze (27) krijgt het voor elkaar, tot grote hilariteit van haar goede vriend Kaj Gorgels (31).

"Moniek is ook goed op de hoogte van hoe je de juiste vitamines binnenkrijgt…"

In gesprek voor hun podcast Geuze en Gorgels ziet Monica wel de voordelen van een vape (een e-sigaret) met fruitsmaak. Zo kom je namelijk heel makkelijk aan je dagelijkse portie vitamines. "Dat moet ik wel zeggen bij een vape. Je hebt natuurlijk wel fruitsmaken, dus met aardbei krijg je wel vitamines in je longen", zegt ze zonder emotie waarna Kaj in lachen uitbarst en ongepaste grapjes maakt over aardbeiencondooms.

'Moniek is ook goed op de hoogte van hoe je de juiste vitamines binnenkrijgt… Nog meer mensen ervaring met vitamine vapes?' grapt Kaj bij de video. Bekijk het fragment hieronder. 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze: 'Met Robbert zit het 100% goed'

Het is niet de eerste keer dat Monica bijzondere uitspraken in de podcast doet die van gein en grappen aaneengeregen wordt. Monica is al een tijdje gelukkig met Robbert, maar de vlogster staat er wel voor open om buiten de deur verwend te worden, deelde ze in een andere aflevering mee. Monica legt uit dat ze al een tijdje op zoek is naar een 'chique tent in Nederland waar je als vrouw een erotische massage kunt doen'.

"Als ik erotische massages googel, dan kom ik toch op smerige dingetjes uit", legt ze teleurgesteld uit aan haar beste vriend. Tijdens haar massages wordt Monica namelijk regelmatig 'horny porny' en hoopt ze stiekem dat de masseur een happy ending in de aanbieding heeft. 

Kaj kan meepraten over dit onderwerp, want hij en zijn vriendin Jessie Jazz hebben zich al eens onder handen laten nemen in een erotische salon. "Het was hartstikke gaaf. Het was heel leuk. Het waren twee dames en een van hen had echt skills." Toch kan de presentator Monica niet van tips voorzien, want dit arrangement heeft hij in het buitenland geboekt.

Ook legt Kaj uit dat hij nooit in een 'nette salon' zou vragen om een happy ending, want dat lijkt hem 'ongemakkelijk'. Volgens de presentator weet je echter wel wanneer een salon deze extra diensten aanbiedt. "Als de vrouw op een gegeven moment rond de liezen gaat en een beetje de balletjes begint te toucheren. In een nette salon stoppen ze op tijd." 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze onthult wat ze aan haar gezicht heeft laten doen