Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter dist zwangere Soundos: 'O, je had het niet tegen mij?'

Beeld © ANP

Dat Soundos El Ahmadi (40) grappen kan maken weten we, maar haar dochter doet niet voor haar onder. In een nieuw TikTok-filmpje brandt Aliyah haar moeder zo hard af dat zelfs Soundos' mond ervan openvalt.

"Huisarrest tot haar zestiende"

De actrice vraagt zich in het filmpje hardop af waarom ze eruitziet alsof ze al drie dagen Lowlands achter de rug heeft. Daar weet haar Aliyah het antwoord wel op: "Omdat je zwanger en lelijk bent", klinkt het op de achtergrond. En dan, na een paar perfect getimede secondes: "O, je had het niet tegen mij?" Daarop kan Soundos haar brutale dochter alleen maar aangapen. 'De enige persoon op aarde die mij stil kan krijgen', schrijft Soundos in een reactie bij de video. 'Huisarrest tot haar zestiende.' 

Soundos
Lees ook:
Soundos El Ahmadi: 'Niet meer welkom in film door zwangerschap, had ik mijn bek moeten houden?'

Met Soundos' zelfacceptatie zit het ook wel snor, zo vertelt ze onlangs in gesprek met Veronica Superguide. Door de jaren heen is ze haar lichaam gaan omarmen zoals het is. Zo kan ze niet één favoriet lichaamsdeel opnoemen, omdat ze meerdere dingen mooi vindt aan zichzelf. "De kuiltjes in mijn wangen! En mijn hoofd, mijn ogen, billen en borsten; eigenlijk alles wel. Ik heb geleerd om van mezelf te houden, ook van mijn striae en mijn putjes."

Het gaat Soundos voor de wind. Na het Netflix-succes van haar film Meskina heeft ze nu een eigen serie op Videoland. Dat ze daar enthousiast over is, blijkt wel uit onderstaande video.

Soundos El Ahmadi krijgt eigen serie bij Videoland

00:44