Ga naar de inhoud
Entertainment

Regisseur Twilight spijt van schrappen rol Taylor Swift

Taylor Swift Beeld © ANP

Taylor Swift (32) had een klein rolletje in de film 'The Twilight Saga: New Moon' uit 2009 kunnen hebben, ware het niet dat regisseur Chris Weitz (52) de zogeheten cameo schrapte. Hij deed dat omdat hij bang was dat Taylor, die toen net doorgebroken was als zangeres, teveel de aandacht op zou eisen.

"Ik geef mezelf daar nu een trap voor, want ik had dan met Taylor Swift kunnen chillen"

Volgens Chris was Taylor een 'gigantische' fan van de Twilight-serie en wilde ze graag in de film meespelen, onthult de regisseur in de podcast The Twilight Effect. De twee hadden dezelfde agent, dus leek een deal snel gemaakt. De zangeres wilde iedereen in de film spelen, al was het maar 'iemand in het café of het restaurant. Ze wilde gewoon heel graag in deze film meespelen', herinnert Chris zich.

Taylor
Lees ook:
Taylor Swift in aanmerking voor Oscarnominatie

De regisseur sloeg het aanbod van hun gezamenlijke agent echter af. Hij vond dat Taylor op dat moment een te grote ster was en dat ze - als ze in beeld zou komen - 'meteen de aandacht van alle andere acteurs en het verhaal zou trekken'. "Niemand gaat dan meer iets onthouden. Ik geef mezelf daar nu een trap voor, want ik had dan met Taylor Swift kunnen chillen. Maar soms maak je beslissingen waarvan je denkt dat ze het beste zijn voor de film."

Ellen
Lees ook:
Ellen Pompeo hint op cameo Taylor Swift in Grey’s Anatomy