Ga naar de inhoud
Entertainment

Mykelti Brown uit Sister Wives onthult geslacht van tweeling

Mykelti Brown uit Sister Wives Beeld © Instagram: @mykeltip

Dat Mykelti Brown Padron (26) uit 'Sister Wives' zwanger is van een tweeling, is geen verrassing meer voor de diehard-fans. Over het geslacht konden de liefhebbers echter alleen nog maar speculeren. Tot nu. Mykelti onthult namelijk op Instagram het geslacht van de baby's.

De dochter van Kody Brown, de grote ster uit de serie, is samen met haar man Tony in verwachting. Hierdoor wordt het kersverse gezin verder uitgebreid, want hun eerste kind Avalon is al één jaar oud. Op Instagram wordt duidelijk of hun dochtertje twee zusjes, twee broertjes of een zusje én een broertje krijgt. Tijdens de gender reveal weten ook de twee ouders nog van niets.

Sister
Lees ook:
Sister Wives-fans verrast door metamorfose Kody Brown

'Tony en ik verwachten op 1 december twee jongens', schrijft ze onder de foto waarop er blauwe rook te zien is. Het geluk spat er van af, want zowel Mykelti als haar man Tony staan te grijnzen. Ondanks dat Mykelti begin december is uitgerekend, verwacht ze dat ze toch eerder zal bevallen van haar tweeling. 'We denken echt voor Thanksgiving.' De namen van hun twee toekomstige zoontjes zijn nog niet bekend, want de ouders hebben nog geen idee. Mykelti legt uit dat ze namelijk niet hadden verwacht dat ze twee jongetjes zou krijgen. 'We zijn blij dat Avalon twee broers zal hebben om de baas over te zijn.' 

Janelle
Lees ook:
Janelle uit Sister Wives neemt drastische beslissing

TLC heeft aangekondigd dat het zeventiende seizoen van Sister Wives binnenkort te zien zal zijn. Of Mykelti ook in de show zal verschijnen, is nog maar de vraag. Nadat ze in het huwelijksbootje stapte met Tony, besloot ze namelijk afstand te nemen van de camera's en zich te concentreren op het stichten van een eigen gezin.