Ga naar de inhoud
Entertainment

Voormalig GTST-ster Guido Spek brengt zijn eerste single uit

Guido Spek Beeld © ANP

Guido Spek (32) mag dan al een tijdje niet meer te zien zijn in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', toch kan de acteur het niet laten om - letterlijk - van zich te laten horen. Afgelopen week bracht hij zijn allereerste single uit.

Guido speelde jarenlang het personage Sjoerd Bouwhuis in de populaire soap. In 2019 besloot de acteur het toch over een andere boeg te gooien. Naast een succesvolle tv-carrière had Guido namelijk nog meer grote dromen die hij graag wil verwezenlijken. Zo wilde hij graag muziek gaan maken. Dat lijkt aardig te lukken, want de acteur bracht vorige week zijn allereerste officiële single 'Sjieke Poes' uit. Beluister hieronder zijn single. 

Vrijscènes
Lees ook:
Vrijscènes Guido Spek gingen er hardhandig aan toe op set GTST

Met teksten als 'plaatjes vullen geen gaatjes' en 'likes harken, ziek poseren in de tram' probeert Guido op een jolige manier uit te halen naar de Instagram-generatie. Dat de acteur overigens ook prima kan zingen, is geen verrassing want Guido deed eerder mee aan het programma Masked Singer. In zijn Leeuw-kostuum wist de acteur het met zijn gouden keeltje zelfs tot de finale te schoppen. 

Guido
Lees ook:
Guido Spek reageert op vermeende verliefdheid op GTST-collega

Of Guido écht nooit meer te zien zal zijn in GTST is nog maar de vraag, want ook Babette van Veen zag haar terugkeer helemaal niet aankomen:

Babette van Veen zag terugkeer GTST niet aankomen: 'Ik heb een heel afscheid gehad'

02:33