Ga naar de inhoud
Entertainment

Angelina Jolie klaagde Brad Pitt aan na aanval in vliegtuig

Angelina Jolie (47) is degene die Brad Pitt (58) heeft aangeklaagd omdat ze door hem zou zijn aangevallen in een privévliegtuig. In 2016 had een onbekende vrouw haar 'toenmalige echtgenoot' om die reden aangeklaagd, maar nu wordt na veel geruchten duidelijk dat het inderdaad om het voormalig acteurskoppel gaat.

Verschillende Amerikaanse nieuwswebsites, waaronder Puck en Rolling Stone, schrijven dat Angelina aan een FBI-agent heeft verteld dat ze 'fysiek en verbaal is aangevallen' door Brad terwijl zij met hun kinderen in het toestel zaten. Hij zou zijn toenmalige vrouw hebben meegenomen naar de achterkant van het vliegtuig, waar hij naar haar schreeuwde dat ze 'de familie verwoest'.

Brad
Lees ook:
Brad Pitt omarmt 'laatste levensfase' zonder drank en sigaretten

Daarnaast zou zich nog een fysiek voorval hebben voorgedaan, maar daarover treedt de actrice niet in detail. Ze zou daarbij onder andere aan haar elleboog een verwonding hebben opgelopen. Ook zou Brad veel gedronken hebben en zijn bier over haar heen gegooid hebben. Het team van de acteur heeft nog niet gereageerd.

'Brad
Lees ook:
'Brad Pitt is weer aan het daten en heeft het gezellig'

Brad en Angelina trouwden in 2014 en hebben samen zes kinderen. In 2016 kondigde het stel, na een relatie van twaalf jaar, aan uit elkaar te gaan. Sindsdien liggen de twee in een vechtscheiding.