Entertainment

SBS6 inderdaad bezig met nieuwe show Rob Kemps, inhoud later bekend

17 augustus 2022 10:59 Aangepast: 17 augustus 2022 11:53
Rob Kemps Beeld © ANP

SBS6 werkt inderdaad aan een nieuw programma met Rob Kemps (36), maar komt op een later moment terug op de inhoud daarvan. Dat laat de zender weten in een reactie op de uitzending van Vandaag Inside van dinsdagavond, waarin Johan Derksen (73) zich liet ontvallen dat er gewerkt wordt aan een talkshow met de zanger van Snollebollekes.

"Die jongen, daar wordt roofbouw op gepleegd"

"SBS6 is bezig met een nieuw programma met Rob Kemps. Zodra wij meer over het programma te melden hebben, komen wij hier vanuit SBS6 op terug", laat een woordvoerster van Talpa woensdag weten aan het ANP.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Johan Derksen verklapt nieuwe talkshow Rob Kemps: 'Flop'

In Vandaag Inside vertelde Johan dinsdag onder de indruk te zijn van Rob, maar hij vond wel dat de presentator kritisch moet blijven op wat hij wel en niet aanpakt. "Rob Kemps, die moet heel erg uitkijken. Die heeft op mij een verpletterende indruk gemaakt in Slimste Mens en Chansons. Dat was ook leuk", zei Derksen. Vervolgens stelde hij dat Kemps een talkshow krijgt bij SBS6, maar dat hij daar vooralsnog geen hoge verwachtingen van heeft. "Er komt een talkshow aan en dat weet ik, want hij wilde mij er graag in hebben. Ik wil hem best wel helpen, maar ik heb het format gezien. Dat wordt een hele grote tv-flop. (...) Die jongen, daar wordt roofbouw op gepleegd. Iemand doet een programma goed en dan moet hij overal ingezet worden."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore