Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuw seizoen realityserie Ronnie Flex nu bij Videoland

Ronnie Flex en Demi de Boer Beeld © Videoland

Het tweede seizoen van de realityserie rondom Ronnie Flex (30) is nu te zien bij Videoland. In het programma 'Ronnie: De Familie Flex', dat te zien is bij Videoland, geeft de rapper een uitgebreid kijkje in zijn privéleven.

De vader van Ronnie komt als verrassing over vanuit Los Angeles om Ronnies dertigste verjaardag te vieren. Ronnie zorgt voor hilarische taferelen als hij tijdens het passen van een outfit voor een grote show wordt uitgelachen door Demi.

In seizoen 1, dat vorig jaar uitkwam, werd Ronnie Flex gevolgd in de spannendste tijd van zijn leven. Na lang struggelen vond hij de liefde voor muziek terug en bereidde hij zich voor op zijn langverwachte albumrelease. Zijn rocksterrenbestaan maakte plaats voor het gezinsleven, maar dat gaat nog niet helemaal vlekkeloos. Trots is hij zeker wel op zijn dochters zoals je ziet in de video hieronder.

Ronnie
lees ook:
Ronnie Flex last van hyperventilatie tijdens optredens door stress

In de eerste aflevering vertelt Ronnie ook openhartig over hoe hij de coronacrisis heeft beleefd als artiest. "Ik heb twee jaar niets verdiend", legt Ronnie uit. Meer zie je in onderstaande video.

Kindjes
lees ook:
Kindjes Ronnie Flex zijn heel leuk samen: 'Mooi om te zien'

Ronnie Flex: ‘Ik heb twee jaar niets verdiend’

01:54