Entertainment

'Britney Spears wil alles op tafel in interview met Oprah'

17 augustus 2022 01:30 Aangepast: 17 augustus 2022 09:38
Beeld © ANP

Britney Spears (40) en Oprah Winfrey (68) plannen naar verluidt een groot tv-interview om 'Britneys waarheid' te delen met de hele wereld. Dat melden meerdere entertainmentsites, zoals 'The Daily Mirror' en 'OK! Magazine'. De zangeres zou de verhalen die haar ex Kevin Federline over haar de wereld in heeft geslingerd tegen willen spreken.

"Britney wil dat de wereld haar waarheid hoort"

"Britney wil dat de wereld haar waarheid hoort", aldus de bron tegen OK! Magazine. "Ze is woedend op Kevin en wil terugslaan naar hem." Ook het werken aan her memoires zou ervoor hebben gezorgd dat Britney haar verhaal wil delen. Volgens de insider zou Oprah in het geheim contact hebben gezocht met Britneys advocaat Matthew Rosengart. Om die redenen zou de zangeres een interview willen geven aan Winfrey, die eerder al het veelbekeken tv-interview van prins Harry en zijn vrouw Meghan deed.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Britney Spears reageert op kritiek van ex over naaktselfies

Kevin beweerde eerder dat Britney haar zoons Sean (16) en Jayden (15) al maanden niet gezien heeft omdat zij het moeilijk vinden te accepteren dat hun moeder met enige regelmaat naaktfoto's van zichzelf deelt via Instagram.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore