Entertainment

De Slimste Mens-kijkers blij dat er weer een echte BN'er meedoet

16 augustus 2022 21:32
De Slimste Mens Beeld © krO-NCRV/NPO2 - De Slimste Mens 16-08-2022

Kijkers van 'De Slimste Mens' hebben de afgelopen afleveringen naar deelnemers gekeken die ze helemaal niet kenden. Vandaag schoof Erik van Muiswinkel (61) voor het eerst aan en dat was een hele verademing.

"Weer eens een deelnemer die ik ook ken"

Naast Erik zaten Teun van den Elzen en Stefan van der Wielen. En dat zijn niet bepaald namen waarbij er een belletje gaat rinkelen. De kijkers zijn dan ook erg blij dat Erik meedoet. 'Hè leuk! Erik van Muiswinkel bij De Slimste Mens. Weer eens een deelnemer die ik ook ken', klinkt het. En: 'Erik van Muiswinkel bij De Slimste Mens. Vroeger vond ik hem een leuk persoon, nu is hij een arrogante narcist. Toch mag ie van mij doorgaan, want vind die andere twee nog aparter. Rare figuren.'

(Tekst gaat verder onder de tweets.)

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Slimste Mens-kijkers geschokt wegens gebrek aan dierenkennis

De kijkers werden de laatste tijd opgeschrikt door bekende Nederlanders die zij totaal niet kenden. Naast Stefan en Teun kwamen onder anderen Bas Kosters, Soumaya Ahouaoui en Jip van den Toorn langs. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De Slimste Mens-kijkers ergeren zich groen en geel aan pet van Michèlle Schimscheimer

Gelukkig kunnen de kijkers langer van Erik genieten. Hij is de slimste van de dag. Wel moeten ze het langer doen met Stefan. Hij speelde Teun vanavond weg met 11 seconden verschil in de finale. Morgen schuift presentatrice Natasja Gibbs aan. Bekend van onder anderen talkshow Op1 - we zeggen het er maar bij. 

De Slimste Mens zie je elke werkdag om 20.40 op NPO 2. In de finaleweek is Rob Goossens weer te zien. In de video hieronder vertelt hij over zijn avontuur bij het quizprogramma. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore