Entertainment

Florence Pugh en Zach Braff na drie jaar uit elkaar

16 augustus 2022 18:07 Aangepast: 16 augustus 2022 18:42
Beeld © Getty Images

Florence Pugh (26) en Zach Braff (47) zijn niet langer bij elkaar. Florence laat in een interview met 'Harper's Bazaar' weten dat ze eerder dit jaar hun relatie hebben beëindigd. Vanwege het grote leeftijdsverschil van de twee lag hun relatie eigenlijk vanaf het begin al onder een vergrootglas.

"We hebben ons niet opgegeven voor een realityserie"

Het acteerkoppel begon in 2019 met daten nadat de twee samen hadden gewerkt aan de korte film In the Time It Takes to Get There. Al snel bleek hun relatie voer voor paparazzi en roddelbladen, die smulden van het grote leeftijdsverschil tussen Florence en Zach. De actrice noemt alle berichtgeving over hun relatie, van gefotografeerde privémomenten tot zelfs verzonnen nieuws, 'ontzettend verkeerd.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Florence Pugh reageert op kritiek tepelfoto's: 'Word volwassen!'

"Ik vind niet dat, alleen omdat mensen dit soort werk (zoals acteren, red.) doen, ieder aspect van hun leven zomaar gezien mag worden en over geschreven mag worden", zo meent Florence. "We hebben ons niet opgegeven voor een realityserie."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zach Braff na vijf jaar weer single

Vanwege die overmatige berichtgeving hebben de acteur en actrice ook besloten om de beëindiging van hun relatie niet aan de grote klok te hangen. "Het was namelijk toch een relatie waar iedereen een mening over had. We hadden gewoon het gevoel dat dit beter voor ons zou zijn in plaats van dat miljoenen mensen ons zouden vertellen hoe gelukkig ze zijn dat wij niet meer bij elkaar zijn."

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore