Entertainment

Opnieuw tranendal in Portugal: Marian verlaat Martijn in B&B Vol Liefde

16 augustus 2022 21:43 Aangepast: 17 augustus 2022 09:32
Afscheid Marian in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

De bed and breakfast van Martijn in 'B&B Vol Liefde' blijkt een grote tranentrekker. Vorige week was het afscheid van Simone reden voor heel wat gehuil, vandaag vertrok Marian met wederom de nodige tranen tot gevolg.

"Ik merk dat ik niet gelukkig word van zijn aanraking"

Marian heeft slecht geslapen. Ze heeft veel getwijfeld over haar gevoelens voor Martijn en lucht haar hart bij Susanne. "Ik twijfel heel erg of ik misschien maar naar huis moet gaan. Ik merk gewoon dat ik in het begin heel graag bij hem wilde zijn, maar dat dat steeds minder wordt. Het is zo moeilijk om uit te zoeken wat je gevoelens zijn. Ik merk dat ik niet gelukkig word van zijn aanraking en dat ik het niet opzoek."

Aan de ontbijttafel verzamelt ze alle moed om Martijn apart te nemen. Maar hij voelt niet aan dat zij weg wil. "Omdat ik jou nog niet uiteten heb genomen, gaan wij straks lunchen. Als je dat leuk vindt." Marian kijkt vertwijfeld om haar heen. "Ik neem jou zo eerst even mee naar beneden", zegt ze dan tegen hem. "Oh, oké. Spannend", antwoordt Martijn. 

Martijn weet al wat er gaat gebeuren. "Als iemand tegen mij zegt: 'Ik wil in de ochtend één-op-één met je praten', dan voel ik de bui al hangen", zegt Martijn achteraf.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Simone en Marian uit B&B Vol Liefde gaan er samen op uit: 'Genieten van elkaar'

Als ze bij het zwembad zitten, vertelt Marian wat ze op haar hart heeft. "Ik ga naar huis", deelt ze huilend mee. "Ik merk de laatste tijd dat jij mij graag wil aanraken, maar ik me dan terugtrek. Volgens mij is dit mijn moment om te gaan. We hebben een leuke klik, maar niet meer dan vrienden." Martijn vindt het jammer. "Ik snap het wel", besluit hij.

Dan is het tijd om het de andere meiden te vertellen. En Marian barst weer in tranen uit. "Ik heb net Martijn mee naar buiten genomen, omdat ik naar huis ga." 

Terwijl Marian haar koffers pakt, zit Martijn nog aan de ontbijttafel. Zijn vader komt de zaal binnen en dan gaan de sluizen ook in Martijns ogen open. "Marian gaat naar huis." Dat komt als een donderslag bij heldere hemel voor zijn vader. "Dat zag ik niet aankomen", zegt die. Martijn daarop: "Ik ook niet. Godsklere." De emoties worden hem teveel, maar gelukkig kan hij rekenen op een knuffel van zijn vader. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tranendal in Portugal: Martijn laat Simone, zichzelf, zijn ouders en Marian huilen in B&B Vol Liefde

"Ik weet hoe leuk mijn vader Marian ook vond. Die zag het ook niet aankomen", vertelt Martijn achteraf. "Op het moment dat ik het mijn vader vertel, schiet ik vol. Daar gaan we weer." Dan moet Martijn het vervolgens ook nog aan zijn moeder vertellen. Zij weet geen reactie uit te brengen behalve dat ze verbouwereerd om zich heen kijkt.

Ze besluit Marian op te zoeken terwijl die nog bezig is met haar koffer. "Je geeft meteen de hele familie op waar je zo lekker tussen bent gekomen. Iedereen ontvangt je hier zo goed en je voelt je direct thuis. Dat is toch een extra vader en moeder die je hebt", aldus Marian. Desondanks is het echt tijd om te gaan. En dan is iedereen, jawel, weer in tranen. "Ik kan het niet zo goed aan", verklaart Martijns moeder. "Je had niet hoeven gaan, maar ik snap het wel", geeft Martijn zijn vertrekkende liefdeskandidaat nog mee.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4. Op Videoland kijk het datingprogramma terug én vooruit. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore