Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels toont tussenstand lichaam vlak voor Men's Health-shoot

Kaj Gorgels Beeld © ANP

Met nog maar tien dagen te gaan tot de 'Men's Health'-shoot maakt Kaj Gorgels (31) de balans op. Aan zijn volgers toont hij hoe het ervoor staat met zijn afgetrainde lichaam.

"Wist niet dat er nog iets onder die deeglaag zat"

Kaj had tien weken de tijd om zich klaar te stomen voor de shoot en daar zijn nu slechts tien dagen van over. Aangezien de presentator al een tijdje met zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk op Ibiza woont, zou het nog een grote uitdaging worden om alle Spaanse lekkernijen te weerstaan. Door vijf keer in de week te trainen en gemiddeld 2000 calorieën op een dag te eten, hoopte hij afgetraind op de cover te verschijnen. Aan zijn update te zien, lijkt Kaj daarin te zijn geslaagd. Met de teller op 75 kilo zijn er zo te zien heel wat paëlla's en patatas bravas overgeslagen. 

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels deed vier nachten achter elkaar ayahuasca: 'Waanzinnig'

Ook trakteert Kaj zijn volgers alvast op een preview van zijn huidige lichaam. De bourgondiër, zoals hij zichzelf graag noemt, is nu al onder de indruk van de resultaten. 'Dat er überhaupt iets van een sixpack zichtbaar was, is potverdomme lang geleden. Wist niet dat er nog iets onder die deeglaag zat', schrijft hij onder zijn foto waarop hij met een ontbloot bovenlijf poseert. De laatste dagen zet hij nog even de puntjes op de i: 'Nog tien dagen sculpen en dan zit het erop.'  

Anders dan zijn voorgangers besloot Kaj een aantal weken geleden al het nieuws van de cover te delen, voordat die gepubliceerd of überhaupt gefotografeerd is. Hij liet ook weten waarom: "Ik wil mezelf nog wat meer druk opleggen en jullie laten meelachen met mijn lijdensweg en mijn kwelling", legde hij eerder uit in een video. "Ik ga er niet uitzien als een bodybuilder - dat is ook niet het doel en je moet een beetje realistisch blijven. Maar je wil natuurlijk wel dat je op de cover staat en dat het allemaal een beetje appetijtelijk is." Zoals het er nu naar uitziet zullen de fans zeker kunnen genieten van een 'appetijtelijke' cover.

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels reageert op geruchten zwangerschap vriendin

Maxim Hartman was eerder al onder de indruk van een van Kajs voorgangers. Nick Schilder ging namelijk ook de uitdaging aan:

Maxim onder de indruk van lichaam Nick Schilder: 'Afgetrainde paling'

04:19