Ga naar de inhoud
Entertainment

Geraldine Kemper over onzekerheden: 'Ik had graag stevigere borsten gewild'

Geraldine Kemper Beeld © ANP

Geraldine Kemper (32) sprak in haar eigen Videoland-reeks 'Tussen de Lakens met Geraldine' al openhartig over haar vulva en hoe ze weleens heeft overwogen om zich daaraan te laten opereren. Ook in het blad 'LINDA.' doet de presentatrice nu een boekje open over haar uiterlijk. Ze poseert niet alleen topless in de nieuwste editie, maar praat ook openhartig over haar twijfels en onzekerheden.

"Ik vraag me zelf wel af of je in dit vak ouder kunt worden zónder botox”

Naast Geraldine schitteren ook Fockeline Ouwerkerk, Joy Delima, Romy Monteiro, Marian Mudder, Fajah Lourens, Dylan Yurdakul, Lauren Verster en Gaby Blaaser halfnaakt op de cover. De vrouwen pleiten samen voor normalisering van vrouwenborsten. Ondanks dat Geraldine zich wel vaker bloot geeft, lijkt ze voor deze shoot toch een tikkeltje zenuwachtig te zijn geweest. "Toen deze shoot eraan kwam, heb ik voor de spiegel gestaan: hoe zien ze eruit als ik zo beweeg, of zo?” De presentatrice legt uit dat ze toch nog onzeker is over haar borsten. "Ik ben blij met mijn tepels en de omvang van mijn borsten, maar ik had ze wel graag wat steviger gehad." 

Ook kritiek van anderen speelt hierin een rol. Zo krijgt ze online bijvoorbeeld regelmatig kritiek over haar uiterlijk. "Dat ik zo plat als een dubbeltje ben, of waarom ik ze niet laat vergroten. En in ons vakgebied waar uiterlijk het eerste is waar mensen naar kijken, ben je er toch mee bezig." 

Geraldine
Lees ook:
Geraldine Kemper deelt kwetsbare foto van psoriasis: 'Ik haat het'

Gelukkig kan Geraldine tegenwoordig beter omgaan met negatieve reacties. Inmiddels vindt ze zelfs dat ze een 'fantastisch lichaam' heeft. Toch zal haar uiterlijk voornamelijk vanwege haar werk een rol blijven spelen. "Ik vraag me zelf wel af of je in dit vak ouder kunt worden zónder botox."

Geraldine
Kijk ook:
Geraldine Kemper weer 'hartstikke verliefd'

Waar de presentatrice ook onzeker of is, zijn haar schaamlippen. Zo vertelt Geraldine dat ze zelfs heeft overwogen om ze te laten verkleinen. In haar Videoland-serie probeert ze van haar onzekerheid af te komen en maakt ze zelfs een afdruk van haar vulva.

Geraldine Kemper overwoog operatie aan schaamlippen

01:46