Ga naar de inhoud
Entertainment

Vanaf déze datum kun je genieten van het nieuwe seizoen van HNTM

Beeld © ANP

Fans van 'Holland’s Next Top Model' kunnen hun geluk niet op, want het programma is binnenkort weer op de buis. Wanneer het nieuwe seizoen precies zou worden uitgezonden was tot nu toe niet bekend, maar Videoland heeft vandaag éindelijk de datum onthuld.

"Ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots"

Het programma is vanaf 5 september wekelijks te zien op RTL 5. Loiza Lamers, die in 2015 zelf met het programma meedeed en destijds won, gaat dit jaar het programma presenteren. Het model liet eerder weten dat ze het als een ontzettende eer ziet. 'Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots! Bedankt voor het vertrouwen en de kans, LET’S DO THIS', zo schreef ze op haar Instagram.

Loiza
Lees ook:
Loiza nieuwe presentatrice HNTM: 'We gaan voor diversiteit'

Hoewel het nieuwe seizoen nog moet beginnen, was er de afgelopen tijd al het nodige over te doen. Verschillende juicechannels kwamen namelijk met verhalen over het nieuwe seizoen. Zo zou er een acteur zijn ingehuurd die 'vrijwillig' de show verlaat en zou er castingdag hebben plaatsgevonden die in scène zou zijn gezet. RTL liet echter weten dat hier helemaal niks van klopt. "Er is absoluut geen sprake van het inhuren van acteurs. Daarna is ook niemand betaald om deel te nemen", zo liet een woordvoerder weten. Ook zou er überhaupt geen castingdag hebben plaatsgevonden. 

RTL
Lees ook:
RTL ontkent geruchten over Holland's Next Top Model