Ga naar de inhoud
Entertainment

Waylon deelt nieuwe gezinsfoto: 'Wees er maar zuinig op'

Waylon en Bibi Breijman Beeld © ANP

Na een roerige periode, delen zowel Waylon (42) als Bibi Breijman (31) vandaag een nieuw gezinskiekje op Instagram. Dat was vooral voor Waylon effe geleden. De zanger kan op een warm onthaal van zijn volgers rekenen.

Met dochter Teddy naast hem en zoon Chester in zijn armen, loopt Waylon over het strand. In het bijschrift citeert hij uit het vrolijke nummer Blue Skies van Irving Berlin: 'Blue skies smiling at me, nothing but blue skies do I see, bluebirds singing a song, nothing but bluebirds all day long.'

Het kiekje wordt alom bewierookt door z'n volgers. 'Mooie maar vooral lieve foto, koestermomentjes', reageert een volger. Een ander: 'Wees er maar zuinig op.'

Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman staat stil bij familietrauma: 'Zodat het nooit vergeten wordt'

Voor een volledig gezinskiekje, dus met Waylon en Bibi samen op de foto, lijkt het misschien nog wat te vroeg. Maar ook Bibi deelt vandaag een foto met een lachende baby Chester, die nu 12 weken is. 'Hopelijk zien we ook gauw een mooie familie foto van jullie viertjes', reageert een volger.

Bibi
Lees ook:
Bibi laat van zich horen na overspel Waylon: 'Dit verdien jij'

Bibi deelde onlangs een video waarin ze haar verhaal deed over het overspel van Waylon. Ze had daardoor een loodzware kraamtijd, maar: "Al die haat bracht ons ook dichter naar elkaar toe." Met weinig woorden bevestigde Bibi dat ze Waylon een tweede kans geeft: "Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter." Hun kiekjes laten in elk geval zien dat ze volop genieten van hun kinderen. 

Dat Waylon en Bibi ondanks zijn vreemdgaan nog samen zijn, maakte de zanger eerder voor onze camera al duidelijk: 

Waylon voor het eerst op camera over gezinssituatie na vreemdgaan

00:40