Entertainment

Wil je je ook wanen als Real Housewive of Amsterdam? Dat kan!

15 augustus 2022 12:13 Aangepast: 15 augustus 2022 12:14
The Real Housewives of Amsterdam Beeld © RTL

Heb je je altijd al willen wanen als welvarende Amsterdamse huisvrouw? Dat kan. Voor het nieuwe realityprogramma 'The Real Housewives of Amsterdam' zijn de makers op zoek naar figuranten.

"Op zoek naar leuke dames en heren tussen de 18 en 30 jaar oud om te figureren"

Na vele Amerikaanse versies komt er nu eindelijk ook een Nederlandse editie van The Real Housewives. Vanaf dit najaar worden zeven Amsterdamse dames uit de upper class gevolgd door de camera's om The Real Housewives of Amsterdam te maken. Het draait in de serie allemaal om luxe, rijkdom en drama, waar het leven van de zeven vrouwen bol van staat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nederland krijgt eigen The Real Housewives of Amsterdam-show met Maria Tailor

Voor promotiebeelden van het programma zijn de makers nu op zoek naar figuranten. 'Voor het nieuwe Videoland-realityprogramma The Real Housewives of Amsterdam zijn we op zoek naar leuke dames en heren tussen de 18 en 30 jaar oud om te figureren in een korte scène voor de promo', staat op de site van Multacasting. Hier kun je je ook meteen opgeven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daniëlle Oerlemans bijna in realityserie The Real Housewives

Je moet beschikbaar zijn op 25 augustus. De tijden zijn nog niet bekend, maar de hele draaidag zal ongeveer twee uurtjes duren. Je krijgt er een leuke vergoeding voor van 50 euro. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore