Entertainment

Astrid in tranen: 'Ik heb je geschoffeerd Harmjan'

13 augustus 2022 13:42 Aangepast: 14 augustus 2022 12:11
Beeld © RTL

In 'B&B Vol Liefde' was deze week te zien dat het helemaal misging tussen Astrid en Harmjan. Waar Harmjan zijn toekomst met Astrid al aan het uitstippelen was, bleek Astrid zich alleen maar aan hem te ergeren. Harmjan kon in haar ogen werkelijk niks goed doen en uiteindelijk barstte dan ook de bom. Op haar Instagram laat Astrid nu weten spijt te hebben van het voorval.

"Je was zo gekwetst en dat spijt me"

Niet alleen de kijkers, maar ook Astrid zelf blijkt met nodige gêne naar de aflevering te hebben gekeken. Met tranen in haar ogen vertelt Astrid dat ze erg is geschrokken van haar gedrag. "Het was heftig, wat was het naar. Niet alleen om mezelf zo te zien, maar wel om te zien wat het met jou deed. Je was zo gekwetst en dat spijt me."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Als ik Harmjan was, zou ik lekker m'n koffertje pakken'

Astrid is zich naar eigen zeggen bewust van het feit dat ze Harmjan niet netjes behandeld heeft. "Ik heb jou te kakken gezet, geschoffeerd ten overstaan van heel Nederland en dat gun ik niemand, maar zeker jou niet. Jij was al die weken mijn steun en toeverlaat. Een vertrouwenspersoon voor mij en mijn kids. Je was er."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De bom barst in Oostenrijk: Harmjan gaat grens Astrid over

De B&B-eigenaresse laat weten dat ze na het voorval een gesprek heeft gehad met Harmjan, buiten het zicht van de camera’s. "Je stond open voor het gesprek en daarmee heb ik nog meer bewondering voor je gekregen en respect. Je bent zo’n mooi mens van binnen en van buiten. Je bent echt een mooi mens. De vrouw die aan jouw zijde mag lopen, mag in haar handjes knijpen. Je bent een topvent en het spijt me," zo sluit ze af.

Harmjan blijkt geen kwade gevoelens richting Astrid te hebben. Hij reageert namelijk op haar video en laat weten dat haar excuses is aanvaard. 'Dit was en is volledig uitgesproken', zo schrijft hij. De indruk die jij op mij gemaakt hebt en telkens weer maakt is met geen pen te beschrijven. Astrid blijf zoals je bent. Een vrouw die in het bezit is van alle emoties.'

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore