Ga naar de inhoud
Entertainment

Jacob gaat op Tinder na break-up in De Ware Jacob: 'Dit is leuk, zeg'

Jacob in De Ware jacob Beeld © Videoland

Na zes maanden komt er een einde aan het tijdperk Jacob en Carla. De twee zijn vorige week in 'De Ware Jacob' niet bepaald in vrede uit elkaar gegaan. Voor Jacob is het tijd voor iets nieuws en hij gaat op Tinder.

"Tanja van 58 op 30 kilometer. Maar ik heb liever iemand van 30 op 58 kilometer"

Jacob wil door met zijn leven nu zijn sprookje met Carla in een vulkaanuitbarsting is geëindigd. Een van z'n gasten spoort hem aan om op Tinder te gaan. Maar daar moeten eerst nog even wat foto's voor gemaakt worden. Als dat erop zit, wordt zijn profiel aangemaakt. En hoewel Jacob een echt kattenmannetje is, wil hij z'n 'kinderen' niet etaleren op zijn profiel. "Ik wil geen allergische vrouwen afschrikken."

Jacob
Lees ook:
Jacob en Carla bekvechten er lustig op los na break-up in De Ware Jacob

Jacob swipet er lustig op los. De meesten zijn drie keer zo jong, maar dat geeft niet voor de ruimdenkende B&B-eigenaar. Hij kan zijn mobiel niet met rust laten nu hij als hitsige zestiger de datingapp heeft ontdekt. Tijdens een etentje met goede vrienden swipet hij erop los. "Tanja van 58 op 30 kilometer. Maar ik heb liever iemand van 30 op 58 kilometer", grinnikt de gepassioneerde Jacob.

Jacob
Lees ook:
Jacob uit B&B Vol Liefde weer single: 'Jij geeft mij geen vrede'

Ook in de late avonduurtjes is zijn rechterhand zijn beste vriend. Hij tikt berichtjes naar meiden die eigenlijk te jong zijn, maar als het op niets uitloopt heeft Jacob ook wel een ander plannetje voor ze. "Het is wel een beetje overdreven zo'n jonge dame voor mij, maar het kan ook op andere dingen uitlopen. Ze kan misschien wel schoonmaken bij mij thuis. (...) Ik heb haar een hartje gegeven. Misschien is het wel een schoonmaakster. Zo ziet ze er niet uit, maar wie weet."

Volgende week geeft chefkok Mariana Jacob een make-over en verdrijven ze de negativiteit uit Carla's kamer. Je ziet De Ware Jacob elke vrijdag exclusief op Videoland. 

Jacob krijgt hulp van een echte Tinder expert

02:15