Entertainment

Hans heeft geen oog en tijd voor zijn vijfde vrouw Denise in B&B Vol Liefde

11 augustus 2022 21:41 Aangepast: 11 augustus 2022 21:45
Hans en Denise in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Hans heeft al vier vrouwen zien vertrekken in 'B&B Vol Liefde'. Na Hayriye, Desiree, Sylvia en Natascha is het nu de beurt aan Denise om zijn hart te veroveren. Maar Hans heeft er eigenlijk helemaal geen tijd meer voor.

"Je kan wel zien dat hij een beetje workaholic is"

Hans is druk met zijn B&B en boomkwekerij. Hierdoor heeft hij weinig oog en tijd voor Denise. "Ik laat jou lekker aan het werk. Als je me nodig hebt, hoor ik het wel. Ik ga een beetje ronddolen en in het zwembad", vertelt ze hem. "Geniet", reageert Hans kortaf. Waar andere vrouwen last hadden van Hans z'n ex Libera, heeft Denise juist te maken met de drukke, werkende Hans. 

"Feit dat hij zo druk is in zijn hoofd, betekent dat het contact tussen mij en hem minder is. Dat is ook zoals hij is. Hij hoeft zich niet beter voor te doen. Ik heb begrip voor dat hij een eigen bedrijf heeft", zegt Denise die zelf ook een eigen business runt. Ze is wel benieuwd of hij nog tijd wil steken in haar om haar beter te leren kennen.

Hans voelt aan zijn water dat hij toch meer aandacht moet schenken aan Denise en zoekt haar op bij het zwembad. In plaats van een beetje kwebbelen, vraagt hij hoe laat ze wil eten. Tot overmaat van ramp wordt hij ook nog gestoord door een telefoontje van zijn werk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Libera op oorlogspad: Sylvia bekritiseerde haar schoonmaakkunsten

"Je kan wel zien dat hij een beetje workaholic is. Hij is continu bezig. Hij moet ook zen worden, want hij gaat tot het gaatje", analyseert Denise. Hans is al snel weer weg en laat zijn vijfde liefdeskandidaat bij het zwembad achter. 

De zus van Hans, Hanneke, vertrekt na een aantal dagen weer. Zij denkt dat Denise goed bij hem zou passen. Denise ziet door de omgang van Hans met Hanneke ook een zachte kant van hem. "Van binnen is hij zachtaardig."

Dan is het tijd om te koken. Eindelijk kan Hans zijn aandacht, na een hele dag werken, vestigen op Denise. "Ik denk dat wij het vanavond leuk gaan maken. We gaan kijken hoe het klikt van beide kanten", zegt hij vol vertrouwen. "Ik wil er een paar leuke dagen van maken samen. En in die dagen kun je zien of het klikt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eigen televisieprogramma voor Desiree na B&B Vol Liefde?

Tijdens het koken en eten komt Hans ook echt meer tot rust en de twee hebben een leuke avond. "Die voelt zich al echt thuis, dat komt wel goed", zegt de B&B-eigenaar over zijn gast. De twee komen dichter tot elkaar, maar Denise bekijkt 'het per dag'. Hopen dat het begin van deze dag haar niet te veel heeft afgeschrikt. 

B&B Vol Liefde kijk je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 en op Videoland kijk je het datingprogramma terug en vooruit.

Hans stuurde zijn derde vrouw Sylvia eerder al weg in het programma. Zij was iets te veel bezig met bomen knuffelen en stak geen vinger uit in de B&B. Onlangs onthulde ze in RTL Boulevard dat ze twee persoonlijkheden heeft. In de video hieronder vertelt ze daar meer over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore