Ga naar de inhoud
Entertainment

Ex-man Kevin Federline deelt video's van Britney die ruziet met zoons

Britney Spears Beeld © ANP

Het gaat niet zo lekker tussen Britney Spears (40) en haar ex-man Kevin Federline (44). Een paar dagen geleden onthulde hij in een interview dat de zangeres hun zoons Sean Preston (16) en Jayden (15) al maanden niet ziet. Nadat zij daar, begrijpelijk, nogal verontwaardigd op reageerde, gooit hij een aantal video's online waarin zijn ex-vrouw ruziet met hun kinderen. 'De leugens moeten stoppen', stelt Kevin.

"Ik kan niet achterover leunen en mijn zoons op deze manier laten beschuldigen"

Britney liet na Kevins onthulling weten het kwetsend te vinden dat haar ex-man de relatie tussen haar en haar kinderen met de media bespreekt. 'Het opvoeden van tienerjongens is voor niemand makkelijk', schreef ze onder meer. Dat blijkt ook uit de video's die Kevin vandaag naar buiten heeft gebracht; in alledrie heeft ze het aan de stok met haar puberende zoons.

'Ik kan niet achterover leunen en mijn zoons op deze manier laten beschuldigen na wat ze hebben meegemaakt', schrijft Kevin bij zijn post. Met die 'beschuldiging' verwijst hij naar de ferme woorden die Britney op Instagram sprak over haar zoons naar aanleiding van zijn eigen interview over hun gezinssituatie.

Britney
Lees ook:
Britney Spears diep teleurgesteld in haar tienerzoons

Op de video's is onder andere te horen dat Britney ruziet met de jongens voor het slapengaan; op deze beelden waren haar zoons nog 11 en 12 jaar oud en eist ze dat ze haar met respect behandelen: "Jullie moeten me allemaal gaan behandelen als een vrouw met waarde. Ik ben een vrouw, oké? Wees aardig voor mij. Begrijp je dat?" roept ze onder meer. In een andere video is ze boos op een van haar zoons omdat die publiekelijk zonder schoenen rondliep; zijn broertje neemt het voor hem op.

Sam
Lees ook:
Sam Asghari haalt publiekelijk uit naar ex-man Britney Spears

De ex-man van de zangeres heeft deze video's met toestemming van hun twee zoons geplaatst. Hij legt uit dat, 'hoezeer het ook pijn doet', ze 'als gezin' hebben besloten dit online te zetten. 'Dit is niet eens het ergste. De leugens moeten stoppen. Ik hoop dat onze kinderen opgroeien en zich beter zullen gedragen dan dit', schrijft Kevin.

Britney heeft nog niet gereageerd op de beelden. 

Britney Spears sleept vader voor de rechter vanwege afluisterpraktijken

04:16