Entertainment

Trailer Armie Hammer-docu belooft weinig goeds voor acteur

11 augustus 2022 10:56 Aangepast: 11 augustus 2022 11:37
Armie Hammer Beeld © ANP

Vermeende slachtoffers van acteur Armie Hammer (35) doen hun verhaal in een nieuwe documentaireserie. In de Discovery+-serie 'House of Hammer' worden de beschuldigingen tegen de acteur onderzocht.

"Ik ga de meest donkere en gestoorde geheimen van de Hammer-familie onthullen"

Armie raakte begin vorig jaar in opspraak omdat hij meerdere vrouwen zou hebben aangerand en een kannibaal zou zijn. Tot op heden ontkent hij zich daar schuldig aan gemaakt te hebben en meent Armies advocaat 'dat seksuele handelingen die plaatsvonden tussen cliënt en een andere persoon altijd wederzijds waren'. Wel meldden Amerikaanse media in juni vorig jaar dat de acteur zich bij een verslavingskliniek had gemeld om te werken aan zijn problemen met drugs, alcohol en seks.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gevallen Hollywood-ster Armie Hammer heeft nu kantoorbaan

De serie bestaat uit drie afleveringen. In de trailer komen twee vermeende slachtoffers aan het woord en worden berichtjes, audiofragmenten en foto's gedeeld. In een van de audiofragmenten is te horen dat een man, volgens de makers van de documentaire Armie zelf, zegt: "ik was van plan naar je huis te komen, je vast te binden zodat je niks meer kon doen om vervolgens met elk gat in je lichaam iets te doen tot ik klaar was." In andere berichten geeft Armie toe dat hij '100 procent zeker' kannibaal is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Armie Hammer en vrouw geven huwelijk tweede kans na kannibaal-schandaal

Casey Hammer, de tante van Armie, werkt ook mee aan de serie. "Ik ga de meest donkere en gestoorde geheimen van de Hammer-familie onthullen", zo zegt ze in de trailer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore