Ga naar de inhoud
Entertainment

Echtgenoot Olivia Newton-John reageert voor het eerst op overlijden

John Easterling en Olivia Newton-John Beeld © ANP

John Easterling, de weduwnaar van Olivia Newton-John, heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op het overlijden van zijn vrouw. In een liefdevol bericht op Instagram eert hij de zangeres en toont hij zich dankbaar voor alle liefde en steun die zijn familie de afgelopen dagen kreeg.

"Zelfs nu haar ziel is opgestegen, wordt de pijn in mijn hart opgevuld met de vreugde van haar liefde"

'Olivia, onze liefde voor elkaar overstijgt ons verstand. Elke dag spraken we onze dankbaarheid uit voor deze liefde die zo diep, zo echt, zo natuurlijk kon zijn. We hoefden er nooit aan te 'werken'', schrijft John. 'We waren onder de indruk van dit geweldige mysterie en accepteerde het als verleden, heden en voor altijd.'

Olivia
Lees ook:
Olivia Newton-John overleden op 73-jarige leeftijd

John zegt dat Olivia de 'moedigste vrouw' is die hij ooit heeft gekend. Volgens hem zorgde ze altijd voor de mensen en de natuur om haar heen en zorgde ze ook 'in haar moeilijkste uren' met 'humor en wilskracht' voor licht in de duisternis.

Rebel
Lees ook:
Rebel Wilson: 'Eer om dochter Olivia Newton-John te spelen'

'Zelfs nu haar ziel is opgestegen, wordt de pijn in mijn hart opgevuld met de vreugde van haar liefde', zo sluit hij af. 'Onze familie is enorm dankbaar voor de enorme zee van liefde en steun.'

John kondigde maandag ook de dood van Olivia aan via sociale media. De zangeres en actrice stierf op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker, die was uitgezaaid naar het heiligbeen.