Entertainment

Gebroken schedel werd Euphoria-acteur Angus Cloud bijna fataal

10 augustus 2022 22:31 Aangepast: 10 augustus 2022 22:47
Angus Cloud Beeld © ANP

Het had niet veel gescheeld of acteur Angus Cloud (24) had niet meer geleefd. Een val in een bouwput in 2013 werd de 'Euphoria'-ster bijna fataal, vertelt hij in een interview met 'Variety'.

"Ik heb op vrijdag de dertiende mijn schedel gebroken"

"Het is echt", zegt de acteur nadat hij door de interviewer naar zijn litteken op zijn hoofd werd gevraagd. "Ik heb op vrijdag de dertiende mijn schedel gebroken."

Angus zegt dat hij destijds in de avond nietsvermoedend over straat liep en in de bouwput viel. "Twaalf uur later werd ik wakker op de bodem", vervolgt hij. "Ik ben er na ik weet niet hoe lang uiteindelijk uitgeklommen. Dat was heel moeilijk omdat mijn schedel gebroken was. Alle bloedingen waren inwendig en drukten tegen mijn schedel. Maar ik wist dat ze me daar niet zouden vinden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Acteurs uit Euphoria bevestigen relatie via Instagram

De acteur, bekend van zijn rol als drugsdealer Fezco in de HBO-serie Euphoria, slaagde er bovendien in om eruit te klimmen terwijl hij ook nog eens zijn vingers had gebroken bij de val. "Ik voelde de pijn niet. Ik stond in een overlevingsstand."

Angus wist daarna wonder boven wonder zijn ouderlijk huis te bereiken. Zijn moeder dacht aanvankelijk dat hij aan de drugs was. "Ik probeerde te vertellen wat er was gebeurd maar ik kon m'n zin niet afmaken. Ik wilde gaan slapen maar m'n moeder liet dat niet toe. Ik zou anders waarschijnlijk gestorven zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie de Jager steelt de show in tweede seizoen Euphoria

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore