Entertainment

Rob Goossens deelt foto van boze dochter: 'Sorry Mia!'

10 augustus 2022 20:21
Rob Goossens Beeld © ANP

Mia, de 7 maanden oude dochter van Rob Goossens (31), is niet blij met het telefoongebruik van haar vader. Hij mag dan wel mediadeskundige zijn, maar dat moet niet ten koste gaan van aandacht voor haar. Althans, dat is wat haar boze blik duidelijk lijkt te maken op een kiekje dat Rob deelt op social media.

"Even vergeten dat ik een dochter heb. Sorry, Mia!"

De kleine meid, zonder dat ze het weet net als papa al fervent aanhanger van FC Groningen, maak regelmatig haar opwachting op het Instagram-account van haar vader. Meestal met een serieuze blik of een bulderende lach, maar de koningin gekke bekken trekken kan ook erg goed boos kijken. Blijkbaar vond ze het toch niet zo leuk dat haar vader net even wat meer aandacht had voor zijn telefoon dan voor haar. 'Even vergeten dat ik een dochter heb. Sorry, Mia!' schrijft Rob er verontschuldigend bij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob Goossens 'bood zich schaamteloos aan' voor De Slimste Mens

Misschien was Rob druk bezig met tweets lezen naar aanleiding van zijn deelname aan De Slimste Mens dit seizoen. Hij presteert in de afleveringen zo goed dat hij zich linea recta weet te kwalificeren voor de finaleweek van de kennisquiz. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore