Entertainment

Vrouw Ryan Reynolds was niet blij met zijn grote aankoop

10 augustus 2022 18:12 Aangepast: 10 augustus 2022 18:47
Ryan Reynolds en Blake Lively Beeld © ANP

De vrouw van Ryan Reynolds (45) was niet zo blij met het nieuws dat de Deadpool-ster samen met zijn collega-acteur Rob McElhenney (45) de voetbalclub Wrexham FC had gekocht. Haar reactie was niet heel positief, aldus de acteur in de talkshow 'Jimmy Kimmel Live!', waar Rob op dat moment co-host was.

"Ik weet nog dat ik tegen Blake zei 'ik heb slecht nieuws en ik heb heel slecht nieuws"

"Ik weet nog dat ik tegen Blake zei 'ik heb slecht nieuws en ik heb heel slecht nieuws. Ik heb weer iemand een DM gestuurd. Maar het allerslechtste nieuws is dat ik misschien de helft van een voetbalclub uit het vijfde niveau in Wales heb gekocht'", vertelt Ryan. Zoals verwacht was de reactie van Blake niet heel positief. "Daar werken we nog steeds aan", grapt Ryan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds reageert emotioneel na winnen Canadese ereprijs

Wat betreft het sturen van een DM - het starten van een privégesprek (Direct Message) met iemand op social media, soms ook bedoeld als flirt - had de Canadese acteur ook wat uit te leggen. De DM in kwestie ging echter naar Rob, met wie hij samen de Welsh voetbalclub kocht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds en Blake Lively doneren groot bedrag voor Oekraïne

De presentator van dienst vraagt Ryan hoe vaak hij per dag iemand privéberichten stuurt. "Niet heel vaak, maar deze veranderde mijn leven wel", aldus Ryan. "Dit heeft ertoe geleid dat wij mede-eigenaar werden van Wrexham Football Club."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore